Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair

festina lente ' Alıntı:
ilk girişimdi 6/7... temel hukuk 35'le kaldım; zaman geçtikçe düzeleceğime daha çok dert ediyorum.. dağıldım bir anda. ne kitabı belli ne yasası.çerçeveyi kafamda çizemiyorum arif kocaman'ın kitabını gördükçe midem bulanıyor..

şükret bence;çok iyi başarı....Martta kesin verirsin.

arkadaşlar ben de 2008 kasım smmm sınavı forumunu sürekli takip ediyordum.Ancak bugünki üzüntümden sonra yazmaya karar verdim.Tek dersim denetim kalmıştı. ve hala aynı durumdayım.

hepinize merhaba

İlk girişimdi. Maliyet 100, fin. muhasebe 72, Denetim 50 ,Temel Hukuk 60 ,maliyet ve denetimden geçtiğim için çok mutluyum. Ama Analiz vergi ve meslek hukuku kaldı. Analiz yoruma dayalı olduğu için korkuyorum. Meslektende elimde kaynak yok yönetmelikler yok. Vergidende neye çalışacağımı pek bilmiyorum.

Ama yinede hukuk ve denetimden kurtuldum.

HErkese tekrar merhaba.

Son durumunuz nedir arkadaşlar. Kusura bakmayın gündüz apar topar çıktım. Biraz kötü hissettim kendimi. Çıktım biraz deniz kenarında oturup hem kafamı dağıttım hem de mart sınavı için taktik ve stratejilerimi belirledim... ;)

karakule1702 ' Alıntı:
HErkese tekrar merhaba.

Son durumunuz nedir arkadaşlar. Kusura bakmayın gündüz apar topar çıktım. Biraz kötü hissettim kendimi. Çıktım biraz deniz kenarında oturup hem kafamı dağıttım hem de mart sınavı için taktik ve stratejilerimi belirledim... ;)

Karakule taktığın şeye bak.Allah hayırlısını versin yaaa.Daha ilk girişin tecrüben oldu ;)

yeterlilik ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
HErkese tekrar merhaba.

Karakule taktığın şeye bak.Allah hayırlısını versin yaaa.Daha ilk girişin tecrüben oldu ;)

Sağol kardeş Allah razı olsun. HEp Allah'tan hayırlısını istemiştim. DEmek ki hayırlı olan buymuş.

Önümüzdeki maçlara bakacaz.... ;D

:) günaydın arkadaşlar hala kimse uyanmadı mı? :)

deryadeniz82 ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ilk girişimdi, vergi 41-hukuk 35-denetim-25 :(

hoşgeldiniz. ilk giriş böyle ise hiç surat asmayın bence :)
martta biter bu iş.

meslek hukukunu tam içeren bir kaynak önerirmisiniz bazı soruların cevaplarını bulamıyorum çok cins sorular geliyor mesela sınav sonuçlarının yargıya intikali gibi bu gibi soruların cevaplarını nerden bulacaz bayağı sıktı meslek hukuku yardımcı olursanız sevinirim

ardadonmez ' Alıntı:
meslek hukukunu tam içeren bir kaynak önerirmisiniz bazı soruların cevaplarını bulamıyorum çok cins sorular geliyor mesela sınav sonuçlarının yargıya intikali gibi bu gibi soruların cevaplarını nerden bulacaz bayağı sıktı meslek hukuku yardımcı olursanız sevinirim
kanun metni, sınav,staj, çaue,etik disilplin yönetmeliklerini oku yeter. nette var. mesela ismmmo sitesinde var. odanın verdiği kitabı sakın okuma. orada gerekçelerde var. sınav için lüzümsuz. yukarıdakiler toplam 50 sayfayı geçmez. üç dört gün çalış. sınavdan önce göz gezdir. en az 60 alırsın

günaydın arkadaşlar. 7/1 yaparak rekoru ber kırdım galiba.

yeterlii ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar. 7/1 yaparak rekoru ber kırdım galiba.
:) benim de ilki öyleydi :)

bu arada finansal muhasebe=ercan beyazıtlı idi diy mi? ;D

yeni sınav için arkadaşlar heyacansız herhalde. kimseden ses seda yok.

Sınav sonuçlarından sonra bir gevşeme oldu tabi ama biran evvel bundan kurtulup derslere dönmek lazım.