Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair

kater ' Alıntı:
Sınav sonuçlarından sonra bir gevşeme oldu tabi ama biran evvel bundan kurtulup derslere dönmek lazım.

:) biz tembeller takımıyız galiba ???

notları toparlayacak arkadaşlar vardı haberi olan varmı

nuray01 ' Alıntı:
notları toparlayacak arkadaşlar vardı haberi olan varmı
Ogün Bey, dosya paylaşımı diye bir bölüm açtı.
notlar orada toplanıyor bir bakın isterseniz.

günaydın arkadaşlar bende vergi ve hukuktan aranızdayım yer açın lütfen

Elimizdeki notları rapid'e yükleyerek dosya paylaşımı bölümü altında paylaşalım lütfen.Ben bu aksam yükleyeceğim.

Merhaba arkadaşlar. Başarılı olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Bir dahaki sınavda darısı bizim başımıza inşallah. Benim de sadece hukuk kaldı, yapıştı yakama , bir türlü kurtulamıyorum. İdari yargı hukukunu başbakanlığın sitesinden indirip çalışacağım. Öneriler için ve dosya paylaşan arkadaşlara teşekkürler..

Herkese slm.

Ogün bey size de teessüf. İki satır muhabbet ettik hemen kızmışsın. Niye bağırıyon parmak kadar çocuğa... ;D

Ark.lar benim de elimde 2 grup notlar var.

Dün yükleyeceğimi söylemiştim fırsat olmadı. H.sonu onları yükleyeceğim.. ;)

hakankrl ' Alıntı:
Bekliyoruz notlarınızı

Tabi ki . çok değerli notlar var içinde sağdan soldan toplamıştım. ;)

Ama gene de ben buraya yüklenen notları da ayrıca bir karıştırmak istiyorum...

Bende bu akşam bi kısım not yükleyeceğim bi aksilik olmazsa.

Neyse ... Bugün kimse yok buralarda . E tabi bir sürü iş birikti herkes çalışıyo.... ;)

Bende kovulmadan biraz çalışayım bari... ;)

selamlar.
martta maliyet ve meslek hukundan sınava girecem.
notlarınıza ihtiyacım var özellikle meslek hukuku :(

arkadaşlar hukuk ve analiz için ne yapmak gerekir, Kasım sınavında yine bu 2 dersten kıyım yapıldı galiba notlar çok kıt geldi martta bu kadar kasmazlar inş.

arkadaşlar merhaba. bana 2004 ve daha önceki yıllara ait sınav soru ve cevapları lazım. birkaç yerde buldum ama hep sorular var cevapları varmış gibi yazmışlar ama cevapları yok. yardımcı olabilir misiniz?? :-[ :-[ :-[ :-[

aslıkoç ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba. bana 2004 ve daha önceki yıllara ait sınav soru ve cevapları lazım. birkaç yerde buldum ama hep sorular var cevapları varmış gibi yazmışlar ama cevapları yok. yardımcı olabilir misiniz?? :-[ :-[ :-[ :-[

Tesmerin soru cevap,çıkmış sorular kitabını bulmanız lazım.Onda istemiş olduklarınız mevcut.

yeterlilik ' Alıntı:
aslıkoç ' Alıntı:

Tesmerin soru cevap,çıkmış sorular kitabını bulmanız lazım.Onda istemiş olduklarınız mevcut.

teşekkür ederim. fakat kitap harici nette bulabileceğim site var mı? aradım ama bulamadım. bazı sitelerde soru ve cevap diye vermişler sadece soru var içinde.

Vergi ve Analizden temiz ve düzenli ve güncel notu olan var mı?

aslıkoç ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
aslıkoç ' Alıntı:

teşekkür ederim. fakat kitap harici nette bulabileceğim site var mı? aradım ama bulamadım. bazı sitelerde soru ve cevap diye vermişler sadece soru var içinde.

Bırak yılını ben 2006 son dönemi bile zor bulmuştum ve cevaplarıda güvenilir değildi.Netten anca 2007 ve sonrasını bulabilirsin.Sorular var ancak Cevaplar yok,olsa bile yetersiz cevaplar.