Merhaba arkadaşlar, dün yazacaktım ama pek vaktim olmadı. Bu pazar Odtüde düzenlenen bir panele katıldım. Türmob başkanı Sayın Masum Türker'de panel katılımcıları arasındaydı. Panel başlamadan önce bir cesaretle yanına gittim ve tanışma fırsatı buldum; şunu belirtmeden geçemeyeceğim kendisi gayet mütevazi bir insan ve sıcak kanlı; bundanda cesaretle geçtiğimiz yeterlilik sınavlarının çok geç açıklanması nedeniyle mağdur olduğumuzu belirttim, Oda ilk defa girenlerin çok olduğunu ve eskilerle yenilerin girdiği sınavlarda genelde böyle uzun sürede açıklandığını söyledi, hangi sınavdan kaldığımı sordu bende hukuk dedim ve gülümsedi Tahmin etmiştim dedi. Geçmiş yıllara nazaran soru şeklinin çok değiştiğini ve çok zorlandığımızı söyledim. Oda; bundan sonra yine soruların zor olacağını komisyonun değiştini söyledi, yalnız şunu belirtmedende geçmedi; herzaman geçmiş yıllarda sorulmuş soruların geleceğini beklemeyin dedi. Bilmiyorum bunu birdaha hiç geçmiş yıllardan soru sorulmayacak manasındamı söyledi yada arada sırada böyle zorlayıcı sınavlar olacak manasındamı söyledi ama açıkçası önümüzdeki hukuk sınavından nasıl bir soru şekliyle geleceklerini pek kestiremedim.