Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar benim son hakkım muhasebe denetimi dersi kaldı.odaların toplantılarından tüyo alabilen arkadaşlar olursa lüten burda bizi de bilgilendirsin çok mutlu oluruz.teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, dün yazacaktım ama pek vaktim olmadı. Bu pazar Odtüde düzenlenen bir panele katıldım. Türmob başkanı Sayın Masum Türker'de panel katılımcıları arasındaydı. Panel başlamadan önce bir cesaretle yanına gittim ve tanışma fırsatı buldum; şunu belirtmeden geçemeyeceğim kendisi gayet mütevazi bir insan ve sıcak kanlı; bundanda cesaretle geçtiğimiz yeterlilik sınavlarının çok geç açıklanması nedeniyle mağdur olduğumuzu belirttim, Oda ilk defa girenlerin çok olduğunu ve eskilerle yenilerin girdiği sınavlarda genelde böyle uzun sürede açıklandığını söyledi, hangi sınavdan kaldığımı sordu bende hukuk dedim ve gülümsedi Tahmin etmiştim dedi. Geçmiş yıllara nazaran soru şeklinin çok değiştiğini ve çok zorlandığımızı söyledim. Oda; bundan sonra yine soruların zor olacağını komisyonun değiştini söyledi, yalnız şunu belirtmedende geçmedi; herzaman geçmiş yıllarda sorulmuş soruların geleceğini beklemeyin dedi. Bilmiyorum bunu birdaha hiç geçmiş yıllardan soru sorulmayacak manasındamı söyledi yada arada sırada böyle zorlayıcı sınavlar olacak manasındamı söyledi ama açıkçası önümüzdeki hukuk sınavından nasıl bir soru şekliyle geleceklerini pek kestiremedim.

vergi notu isteyen arkadaşlarım hepinize yolladım.almayan olursa yazsın burdan tekrar gönderirim.başarılar hepinize

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyorum...bende bu sınavda ilk kez giricem inş.başarılı oluruz.şaylan arkadaşım banada vergi notlarını atarsanız çok memnun olurum..başarılar diliyorum.. [email protected]

atakan005 ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, dün yazacaktım ama pek vaktim olmadı. Bu pazar Odtüde düzenlenen bir panele katıldım. Türmob başkanı Sayın Masum Türker'de panel katılımcıları arasındaydı. Panel başlamadan önce bir cesaretle yanına gittim ve tanışma fırsatı buldum; şunu belirtmeden geçemeyeceğim kendisi gayet mütevazi bir insan ve sıcak kanlı; bundanda cesaretle geçtiğimiz yeterlilik sınavlarının çok geç açıklanması nedeniyle mağdur olduğumuzu belirttim, Oda ilk defa girenlerin çok olduğunu ve eskilerle yenilerin girdiği sınavlarda genelde böyle uzun sürede açıklandığını söyledi, hangi sınavdan kaldığımı sordu bende hukuk dedim ve gülümsedi Tahmin etmiştim dedi. Geçmiş yıllara nazaran soru şeklinin çok değiştiğini ve çok zorlandığımızı söyledim. Oda; bundan sonra yine soruların zor olacağını komisyonun değiştini söyledi, yalnız şunu belirtmedende geçmedi; herzaman geçmiş yıllarda sorulmuş soruların geleceğini beklemeyin dedi. Bilmiyorum bunu birdaha hiç geçmiş yıllardan soru sorulmayacak manasındamı söyledi yada arada sırada böyle zorlayıcı sınavlar olacak manasındamı söyledi ama açıkçası önümüzdeki hukuk sınavından nasıl bir soru şekliyle geleceklerini pek kestiremedim.

Masum Türker bugün (çarşamba) Bursa'da bir konferansa sonrasında da odanın faaliyetlerine katılacak. Ben de katılacağım. Konuşma ve tanışma fırsatım olursa ben de aynı şikayetleri kendisine iletmek istiyorum...

vergi notlarını bana gönderirseniz sevinirim sude-naz1985 @hotmail.com şimdiden teşekkürler

vergi notlarını gönderen ve böyle bir çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ederim

elifsun ' Alıntı:
vergi notlarını gönderen ve böyle bir çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ederim
rica ederim arkadaşım ne demek.hepimiz bu yolda büyük emekler veriyoruz.dilerim hepinize şans getirir ve hepiniz geçersiniz.

ilginiz ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. bizleri yalnız bırakmayıp yardımcı olduğunuz için umarım sizin hazırladığınız bu notlarla tüm vergiden kalanlar geçerler siizn sayenizde

şaylan şimdi aldım.ilginden dolayı çok teşekkür ederim.eline sağlık.

elifsun ' Alıntı:
ilginiz ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. bizleri yalnız bırakmayıp yardımcı olduğunuz için umarım sizin hazırladığınız bu notlarla tüm vergiden kalanlar geçerler siizn sayenizde
inşallah arkadaşlar.bütün dularım sizlerle ben o kadar zor günler geçirdimki son hakkımda bu derse hazırlanırken dilerim hepiniz bu noktaya gelmeden bitirirsiniz.çok ama çok mutlu olurum ben güzel haberleriniizide inş. paylaşırsınız