Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

vergi mevzuatı uygulama soruları için çıkmış sorular dışında tek kaynak Dehanın kitabı sanırım başka kaynak bilen var mı acaba?

bekirtolga ' Alıntı:
Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim
Standartları Hakkında Tebliğ
(Seri: X, No: 22) var son sınav tamamen bu tebliğdeki bilgilere göre sorulmuş, tebliği okuyunca o kadar şaşırdım ki tebliğ maddesi direkt olarak sorulmuş sınavdan sonra cevapları ömer dumanın kitabından bakıyorum ama yeterli değildi sonra bu tebliğiğe baktım aynısını sormuşlar bu tebliğ spknın sitesinde de var internette de var araştırın bulursunuz bu tebliği mutlaka ama mutlaka okuyun sakın es geçmeyin her maddesini tek tek bakın bütün sorular burdan geliyor dikkatli olun arkadaşlar tebliğ adı üstünde kanun gibi anlaşılması zor değil ayrıca ömer dumanın kitabı da referans kitaptır ona da mutlaka çalışın
süper

arkadaşım eminsim değil mi, spk 22 tebliğden sorduklarına birinden daha duymuştum da spk dan sorduklarını doğru bu son sınav ömer duman değildi kesinlikle yazdım bişeyler ama 40 almışım anca o kadar etmiş yani çalıştığım eminsen söyle çıkarcam şimdi internetten ona çalışcam başka tebliğlerde yoktur herhalde denetimler ilgili bi o tebliğ var değilmi daha da olursa ne zaman çalışcam bilmem notlar içinde yüzüyoz hangisini ne zaman çalışcam yaaaaaa doğru bilgi hangisi delircem :(

evet 22 nolu tebliğden soru gelme ihtimali var bende tebliğin özet hali var istersen gönderebilirim bende 40 dan kaldım kasımda ama o tebliğe çalışmayı gözüm kesmiyo yinede :( biraz şansa bırakıyorum galiba inş ordan sormazlar diye

tebliğin 143. 144. sayfasında indexi var. oradan sayfa sayısı kısa olanları çalışmak lazım. mesela bilanço tarihinden sonraki olaylar bölümü toplam 2 sayfa. benim martta favori soru adayım.

temenni arkadaşım inşallah daha basit sorular sayınız şeklinde felan çıkar umarım

smmm yeterlilik sınavına hazırlananlara sorum olacaktı tesmerin yeterlilik sınavı cd sinde hazırlanan varmı tavsiye eder misiniz
sipariş verelimmi yardımcı olursanız sevinirim.

cd nin içeriğine bilmem.fakat bütün soru cevaplar burda deseler yine cd ye bakmam:)

G.KAHRAMAN ' Alıntı:
arkadaşım eminsim değil mi, spk 22 tebliğden sorduklarına birinden daha duymuştum da spk dan sorduklarını doğru bu son sınav ömer duman değildi kesinlikle yazdım bişeyler ama 40 almışım anca o kadar etmiş yani çalıştığım eminsen söyle çıkarcam şimdi internetten ona çalışcam başka tebliğlerde yoktur herhalde denetimler ilgili bi o tebliğ var değilmi daha da olursa ne zaman çalışcam bilmem notlar içinde yüzüyoz hangisini ne zaman çalışcam yaaaaaa doğru bilgi hangisi delircem :(
son sınavı al eline birde tebliği al eline bak bakalım durumu sen nasıl değerlendireceksin ben de durmadan tebliği okuyorum zaten okudukça denetim anlamında kelime ve bilgi dağarcığın gelişiyo ve olayı kavrıyosun içinde her konuyu çalışmana gerek yok ben bu sefe hileli işlemler kısmından soru gelir diye tahmin ediyorum

yeterlilikte tesmer cd sini önermiyorsunuz ne yapabilirim hangi kaynaktan çalışmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

vakkasozkin foruma bi göz atarsan bu konuda çok bilgi paylaşıldı fikir sahibi olursun dersler için farklı kaynaklar gerekli olabilir kanunlar tebliğler yani genel ve tek bir kaynak yok

ama tabi özellikle tavsiye edilen kitaplar var mesela ben ana kaynak olarak islam çankayadan başladım ama tek başına yeterli değil çünkü artık sorularda değişmeye başladı )

çok çok teşekkürederim dilek hanım.