süperbekirtolga ' Alıntı:Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim
Standartları Hakkında Tebliğ
(Seri: X, No: 22) var son sınav tamamen bu tebliğdeki bilgilere göre sorulmuş, tebliği okuyunca o kadar şaşırdım ki tebliğ maddesi direkt olarak sorulmuş sınavdan sonra cevapları ömer dumanın kitabından bakıyorum ama yeterli değildi sonra bu tebliğiğe baktım aynısını sormuşlar bu tebliğ spknın sitesinde de var internette de var araştırın bulursunuz bu tebliği mutlaka ama mutlaka okuyun sakın es geçmeyin her maddesini tek tek bakın bütün sorular burdan geliyor dikkatli olun arkadaşlar tebliğ adı üstünde kanun gibi anlaşılması zor değil ayrıca ömer dumanın kitabı da referans kitaptır ona da mutlaka çalışın
son sınavı al eline birde tebliği al eline bak bakalım durumu sen nasıl değerlendireceksin ben de durmadan tebliği okuyorum zaten okudukça denetim anlamında kelime ve bilgi dağarcığın gelişiyo ve olayı kavrıyosun içinde her konuyu çalışmana gerek yok ben bu sefe hileli işlemler kısmından soru gelir diye tahmin ediyorumG.KAHRAMAN ' Alıntı:arkadaşım eminsim değil mi, spk 22 tebliğden sorduklarına birinden daha duymuştum da spk dan sorduklarını doğru bu son sınav ömer duman değildi kesinlikle yazdım bişeyler ama 40 almışım anca o kadar etmiş yani çalıştığım eminsen söyle çıkarcam şimdi internetten ona çalışcam başka tebliğlerde yoktur herhalde denetimler ilgili bi o tebliğ var değilmi daha da olursa ne zaman çalışcam bilmem notlar içinde yüzüyoz hangisini ne zaman çalışcam yaaaaaa doğru bilgi hangisi delircem![]()