yeterlilik ' Alıntı:pekin81 ' Alıntı:çok adaletsiz bi sınavdı gerçekten kasım sınavınada girdim ve artık son haklarıma doğru yaklaşıyorum.sınavı adaletsiz bulmamın sebebi ise kasım çok geç açıklandı 20 gün kadar marttaki sınavda her yıl ayın sonunda olurken 15 gün erken oldu seçimler nedeniyle.yani bizim yaklaşık 35-40 günlük bi kaybımız oldu.ve bende para yatırdığım halde vergi ve hukuğa çalışamadım ve girmedim.sınavlarda kolaymış gerçekten kasıma göre.şimdi kara kara düşünüyoruz temmuz sınavı nasıl olcak :-\ temmuzda kasacaklarmı yine ne dersiniz arkadaşlar ???bu komisyonun ilk sınavıydı merhaba dediler...
Komisyonun değiştiğini nerden biliyorsunuz? kesin mi ?
forumda tek dersten dosya yakanları görmediniz sanırımrichard ' Alıntı:çalışmak gerekiyor sonuçta emek vermeden olmuyor.ama fazla stres yapmayın sonuçta belge alınacak
İlhan Tekiner ' Alıntı:kasım sınavıyla birlikte komisyon hocaları değişti.. soru tipleri bile değişti... bu benim ilk sınavımdı bütün derslerden girdim.. ama gelen olabilir.. maliyetten biraz zorlandım.. ama çalışmadan olmuyor
pekin81 ' Alıntı:simera vergiyeden girmedim ama hukuktan girdim demişsin.para yatırdığın halde sınava girmezsen sadece paran yanıyo hakkın yanmıyo.bende bunu biraz geç öğrendim ama bundan eminim tesmere 5 kez sordum.para yatırıp başvurduğun halde sınava girmezsen o derten hakkın yanmıyo.
simera ' Alıntı:pekin81 ' Alıntı:simera vergiyeden girmedim ama hukuktan girdim demişsin.para yatırdığın halde sınava girmezsen sadece paran yanıyo hakkın yanmıyo.bende bunu biraz geç öğrendim ama bundan eminim tesmere 5 kez sordum.para yatırıp başvurduğun halde sınava girmezsen o derten hakkın yanmıyo.
gerçekten mi, süper bir haber bu, tabi teyid etmek için aradım ama tesmer in telefonları çalışmıyor![]()