Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

mart 2008 deki sınavlara hazılandığım dönemde yaklaşık 2-2,5 ay internetten ve tv den uzak durdum. böylece her zman çalıaşcak zaman ve kafa yorgunluğundan kurtulmuş oldum.

Bencede ders çalışmaya zaman ayırmak önemli ama herşeyden tamamen soyutlanmayı pek doğru bulmuyorum.
Saatlerce ders çalışmak yerine kısa ama kaliteli ders çalışmayı tercih ediyorum ben. Bu sınavlara çalışırken de ne sevdiğim dizilerden, ne internetten ne de çocuğumdan soyutlanmadım.

HLM ' Alıntı:
Bencede ders çalışmaya zaman ayırmak önemli ama herşeyden tamamen soyutlanmayı pek doğru bulmuyorum.
Saatlerce ders çalışmak yerine kısa ama kaliteli ders çalışmayı tercih ediyorum ben. Bu sınavlara çalışırken de ne sevdiğim dizilerden, ne internetten ne de çocuğumdan soyutlanmadım.

yiğit ve yoğurt meselesi :) ben bir yıl önce sınavlara böyle hazırlanırken tv ve internetten uzak durdum. her akşam belli bir programa göre 45 dk ders 15 dk mola ve 45 dk da çalıştığım ders ile ilgili soru cözünlerine ayırdım. 3 üncü 45 dk da ise başka bir ders yine 15 dk mola ve yine 45 dk sınav şeklinde çalıaşrak Allah'ında yardımıyla tek seferde bu sınavdan kurtuldum.. darısı başınıza. tam bir yıl önce çalışma seklim buydu. herkes istediği yönetimi uygulamakta serbest. bu arada tv ve internetten uzak durmak sosyal ilişikileride kuvvetlendiriyor. tv den uzak durdum ama eşimle gezmekten değil. internetten uzak durdum ama arkdaşlarımla sohbet etmekten değil veyahut işimle de ilişikim kesmedim veya azaltmadım. bunlar biraz bakış açısı birazda yöntem farklılıkları işte. en başta yazdığım gibi her yiğidin bir yoğurt yeme şekli var. benim ki de bu.

Allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar sınavı 36 geçiyor.

+24 ;D
süper ilerliyoruz çogu gitti azı kaldı 10 luk rakamlara bir varsa idik tam olacak.
Bütün arkadaşlar için hayırlı ve sevinçli sonuçlar olacak inş.

recepkezik ' Alıntı:
+24 ;D
süper ilerliyoruz çogu gitti azı kaldı 10 luk rakamlara bir varsa idik tam olacak.
Bütün arkadaşlar için hayırlı ve sevinçli sonuçlar olacak inş.
amin

iyi akşamlar arkadaşlar...

Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk mesajımı atmak bugüne nasipmiş...
Kasım sonuçlarının uzunnnn bekleyişinden sonra umarım bu sefer kendilerini affettirmek için bize süpriz yaparlar... çok şey mi umdum ne? ::)

19-20 Kasım 2005 Yeterlilik sınavı 20/01/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 60 gün)
11-12 Mart 2006 Yeterlilik sınavı 29/04/2006 (c.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 50 gün)
08-09 Temmuz 2006 Yeterlilik sınavı 15/09/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 66 gün)
18-19 Kasım 2006 Yeterlilik sınavı 22/01/2007 (p.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 63 gün)
17-18 Mart 2007 Yeterlilik sınavı 25/05/2007 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 67 gün)
07-08 Temmuz 2007 yeterlilik sınavı 06/09/2007 (p.şembe) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 59-60 gün)
24-25 Kasım 2007 yeterlilik sınavı 04/02/2008 (p.tesi) tarihinde açıklandı (yaklaşık 71 gün)
29-30 Mart 2008 yeterlilik sınavı ??/??/? (......) tarihinde açıklandı. (yaklaşık ?? gün)

temmuz 2007 sınavı açıklandğında kasım 2007 sınavına 2,5 ay varmış. daha
kasım 2007 sınavı açıklandığında diğer sınava yaklaşık 2 ay varmış..

pazartesi açıklandığını farzetsek.37-38 gün kalmış olacak.bence .ağustosta yapmaları lazım .....eski forum yazılarından kopyaladım merak edenler için

2008 mart sınavı haziranın 12 sinde açıklanmış...bilginize...bu kadar uzamaz dimi:)

O da Kasım/2008 sınavı gibi geç açıklanmıştı. Giren arkadaşlarımızın şikayetlerinden hatırlıyorum. İnşallah o kadar uzamaz bu kez. Kasım gibi bir örneğin arkasından olacağını da sanmıyorum.

arkadaşlar benim tahminim, 22 mayıs cuma sonuçlar açıklanır.

yeterlii ' Alıntı:
FERCEY ' Alıntı:
arkadaşlar benim tahminim, 22 mayıs cuma sonuçlar açıklanır.
bende 8 mayıs diyorum. :) çok mu iyimserim nee :)

bencede mayıs başı gibi açıklanır. İnşallah ;D

Açıklansın artık daha YMM hazırlanacaz. Tekders beklemeside başka bir sıkıcıymış yüzdük yüzdük kuyruguna geldik. Açıklansada yolumuza devam etsek. Geçelim şu bitirme sınavı engelini artık.

arkadaşlar benim gibi daha şimdiden hergün siteye girip acaba sonuçlar açıklanmış mı diye bakan varmı ? yoksa bende mi bu tuhaflık var :)

yeterlii ' Alıntı:
arkadaşlar benim gibi daha şimdiden hergün siteye girip acaba sonuçlar açıklanmış mı diye bakan varmı ? yoksa bende mi bu tuhaflık var :)
bende uzun süredir ilk defa yazıyorum arkadaşlar. açıklanacağı zaman yazanlarda yoğunluk çok oluyor. diğer zamanlarda boşluyoruz galiba :) yeterlii arkadaşım bende günde 1 kere bile olsa bir tesmere bakıyorum. kendimi umutlandırmak istemiyorum erken açıklanır diye ama yinede bakıyorum. geçmiş sınavlarda hep hüsrana uğradım. inşallah sonuçlar iyi gelir