Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Hepinizi tebrik ediyorum Arkadaşlar...
Tabiiki Tesmeride şaşırttı hepimizi :)

aradılar sayman aradı artık SMMM oldunuz dedi... herkese başarılar

HLM ' Alıntı:
ilyaskom ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
aramalar bitmedi değil mi?
gecen sınavda 21 kadar sürmüş aramalar
Ama geçen sınavda aramalar geç başlamıştı 5'ten sonra. O yüzden 21'e kadar aramışlardır.

hayır, geç değildi aramalar başladığında hemen öğleden sonraydı. 15 te de söyledim ya nette açıklandı.

istanbul a listeler erken ulaşıyor galiba hep önce istanbul arıyor
geçmiş sayfalarda bir arkadaşa tesmerden mail gelmiş mayıs 10 da netten demişler miş
bakalım hangisinden ben hiç bu hafta beklemiyordum telefon geldiğinden bu kim diyerek açtım şok oldum
geçmiş olsun geçen arananlara inşallah aranmayan arkadaşlarda bir an önce güzel haberler alırlar beklemek bide açıklandığını bilerek beklemek zor Allah yardımcınız olsun

ilyaskom ' Alıntı:
aradılar sayman aradı artık SMMM oldunuz dedi... herkese başarılar

Demiştik be kardeşim... Çok çok tebrikler... Gözün aydın...

11 Şubat perşembe günü saat 4-yada5 ten sonra aramalar başladı geç saatlere kadar aradılar sonrada yetişmeyenleri 12 şubatta aramaya devam ettiler. 12 şubat saat 15 te nette yayınlandı. çok iyi hatırlıyorum.
Ama bunların bir önemi yok tabiki inşallah herkes beklediği sonuçları alır. Kazanan herkesi tebrik ediyorum.
Bende aranmayı bekliyordum ama artık umudumu kaybetmeye başladım.

HLM ' Alıntı:
11 Şubat perşembe günü saat 4-yada5 ten sonra aramalar başladı geç saatlere kadar aradılar sonrada yetişmeyenleri 12 şubatta aramaya devam ettiler. 12 şubat saat 15 te nette yayınlandı. çok iyi hatırlıyorum.
Ama bunların bir önemi yok tabiki inşallah herkes beklediği sonuçları alır. Kazanan herkesi tebrik ediyorum.
Bende aranmayı bekliyordum ama artık umudumu kaybetmeye başladım.

evet bende aynen..aynı sınava girdiğim arkadaşları aramışlar beni es geçtiler..herşey bitti ama bu sınava itiraz edeceğim çünkü 50 yi haketmiştim..şu muallakta kalan maliyet sorusunu hatırlayan vardır.1.soru özellikle..başka çare yok artık