seas1984 ' Alıntı:Arkadaşlar çok mutluyum.ilk sınavda 7/7 yaptım.inş.herkes için hayırlı sonuçlar gelir...
Ama geçen sınavda aramalar geç başlamıştı 5'ten sonra. O yüzden 21'e kadar aramışlardır.ilyaskom ' Alıntı:gecen sınavda 21 kadar sürmüş aramalarcrazy2477 ' Alıntı:aramalar bitmedi değil mi?
HLM ' Alıntı:Ama geçen sınavda aramalar geç başlamıştı 5'ten sonra. O yüzden 21'e kadar aramışlardır.ilyaskom ' Alıntı:gecen sınavda 21 kadar sürmüş aramalarcrazy2477 ' Alıntı:aramalar bitmedi değil mi?
tebriklerilyaskom ' Alıntı:aradılar sayman aradı artık SMMM oldunuz dedi... herkese başarılar
tebriklerilyaskom ' Alıntı:aradılar sayman aradı artık SMMM oldunuz dedi... herkese başarılar
:'( :'( :'(İlhan Tekiner ' Alıntı:bizi aramayacaklar galiba..herşey bitti. :'(
ilyaskom ' Alıntı:aradılar sayman aradı artık SMMM oldunuz dedi... herkese başarılar
HLM ' Alıntı:11 Şubat perşembe günü saat 4-yada5 ten sonra aramalar başladı geç saatlere kadar aradılar sonrada yetişmeyenleri 12 şubatta aramaya devam ettiler. 12 şubat saat 15 te nette yayınlandı. çok iyi hatırlıyorum.
Ama bunların bir önemi yok tabiki inşallah herkes beklediği sonuçları alır. Kazanan herkesi tebrik ediyorum.
Bende aranmayı bekliyordum ama artık umudumu kaybetmeye başladım.
suzan özdemir ' Alıntı:ben kaybettim umudumu
teşşür ederim karakule senin moral vermiştin çok güzeldi...karakule1702 ' Alıntı:ilyaskom ' Alıntı:aradılar sayman aradı artık SMMM oldunuz dedi... herkese başarılar
Demiştik be kardeşim... Çok çok tebrikler... Gözün aydın...