Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

komisyonda kimler var ya da nerden çalışılmalı sizce

COOL ' Alıntı:
komisyonda kimler var ya da nerden çalışılmalı sizce

diger dersleri bilmem ama muhasebede meshur yusuf surmen efendi var.

muhasebede yusuf sürmen'nin olduğunu nerden biliyorsunuz acaba?güvenilir bir bilgimi?

mali tablolar 90
maliyet muhasebesi 35

tesmerden doğrulayabilirmiyiz acaba komisyondaki muhasebe hocasını?bilgisi olan var mı?

HaCkHaN ' Alıntı:
mali tablolar 90
maliyet muhasebesi 35
tebrikler hackhan temmuza beraberız malıyette komısyondan hebarın varmı yurdakul gıdecek denıyordu bırde yıne kaybettın bakalım hedıye tesellı verecek bana :D

sonunda bitmedi.bu dönem bitirmem lazımdı..komisyonun veya sınav sistemin hiç bir hatası yok.
hata bende..

vay be hackhan sen benden yüksek almışsın maliyetten valla çok ilginç ben de 34 almışım sana cevaplarımı da söylemiştim

sinanyucel ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
mali tablolar 90
maliyet muhasebesi 35
tebrikler hackhan temmuza beraberız malıyette komısyondan hebarın varmı yurdakul gıdecek denıyordu bırde yıne kaybettın bakalım hedıye tesellı verecek bana :D

komisyona kimin geleceği beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra..kim gelirse gelsin

14 hazıran 2008 de komısyon hocalarına daır şöyle bir bilgi var
Prof.Dr.Yüksel Koç YALKIN,
Prof.Dr.Feryal Orhun BASIK
Prof.Dr.Yurdakul ÇALDAĞ
Maliye Baş Müf.Mehmet ARABACI
YMM Abdullah KESKİN
Hes.Uzmanı Tahir UFUK
YMM GÜNER ÜNSAL
yalnız burda kım fınansal muhasebeye bakıyor bılmıyorum ama yenısı arkadaşların dediği yusuf sürmen adı geçiyor

bu bilgi nerde var.tesmerde mi?yusuf sürmenin internet sitesinde soru tipleri aynı.o gibi görünüyor komisyonda.siz bu bilgiye nasıl ulaştınız sinanyücel

baska bır sıteden alıntı olarak aldım bende onaylayamam ama arastırırsanız belkı olabılır

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben İSMMMO na kayıtlı stajyerim. Denizlide askerlik yapıyorum. Sizce Temmuzdaki yeterlilik sınavına Denizlide girebilir miyim? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

denizlide sınav olmuyorki zaten.izmirde girebilirsin belki.ama odandan bilgi al bence

komisyondaki hocalara dair bir bilgi yok.başka sitede bende aynı isimleri gördüm.ama dediğim gibi yusuf sürmenin sitesinde bu dönemde çıkan şekli ile soru benzerliği var.sanırım komisyonda kendisi.