karakule1702 ' Alıntı:
Ne yapacağımı da şaşırdım. Kaynak kitapları daha da genişletip devam mı etsem. Deha kursunu aradım hızlandırılmış kurs açmıyolar ama kursa mı gitsem bu saatten sonra. Belki soru filan yakalarız.
Tam bir şaşkın ördek gibi oldum...
Karakule şimdiye kadar çıkan tüm sınav sorularını gözönünde bulundurarak ben tek bir kaynaktan çalışmıştım,beklediğimden düşük bir not almış olsam da(hepsi tamıtamına doğru olmasına rağmen 85 vermişlerdi) netice de geçmiştim.İslam Çankayanın kitabından denetimin altını çizerek ve geçmiş sınav sorularını da tek tek çözerek sınava hazırlandım ve çözemediğim sınav sorularını sınavdan 2 gün önce tekrar tekrar çözerek sınava girmiştim.Ve inan bu şekilde geçersin.Denetim verilmeyecek ders değil diye düşünüyorum.Aynı sıkıntıyı ben de vergide yaşadım,tek dersimdi ve o ana kadarda hiçbir şekilde girmediğim bir sınavdı.Son hakkımda çok şükür verdim ve nihayet smmm oldum

Darısı başına arkadaşım.Bir dersin kalmış,dilersen yine de riske atma ve iyi bir kursa gitmeye bak.İnşallah sen de geçer ve kurtulursun bu ızdıraptan.İnan seni çoook iyi anlıyorum arkadaşım.