Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Arkadaşlar Finansal Muhasebe Yeni Komisyon hocası KTÜ dekanlarından PRF Yusuf SÜRMELİ imiş notu çok kıtmış bir dönemde 300 öğrenciden 10 'u geçiyormuş Ayrıca Son sınavda Açılış bilançosu yapanların notu kıralcakmış dersanededen aldığım bilgiler Sadece vergi dersine dersaneye gidiyorum ihşallah geçeriz.

kartal69 ' Alıntı:
Arkadaşlar Finansal Muhasebe Yeni Komisyon hocası KTÜ dekanlarından PRF Yusuf SÜRMELİ imiş notu çok kıtmış bir dönemde 300 öğrenciden 10 'u geçiyormuş Ayrıca Son sınavda Açılış bilançosu yapanların notu kıralcakmış dersanededen aldığım bilgiler Sadece vergi dersine dersaneye gidiyorum ihşallah geçeriz.

hangi kursa gidiyorsunuz?

Sayın tuğçe09 bilge eğitime gidiyorum Vergi için yeni bir hoca getirdiler pazar sabah 10:00 dab başlıyor 14:00 da sona eriyor uygulama promlemleri üzerine daha çok 2 hafta biiti toplam 32 saat olacak sınava 1 ay kala sona eriyor baya faydalı

kartal69 ' Alıntı:
Sayın tuğçe09 bilge eğitime gidiyorum Vergi için yeni bir hoca getirdiler pazar sabah 10:00 dab başlıyor 14:00 da sona eriyor uygulama promlemleri üzerine daha çok 2 hafta biiti toplam 32 saat olacak sınava 1 ay kala sona eriyor baya faydalı

teşekkürler kartal69,

arkadaşlar 6 mart ta yapılan abc gruplarının sınavları açıklanmış,ben ne zaman açıklandığını bilmiyorum ama 2 gün önce yoktu en azından,sizi heyecanlandırmak istemem ama haftaya bizimkiler açıklanır mı acaba,benim sorabileceğim bir kaynak ya da tanıdık yok olabilenler sorma imkanları var mı acaba,nihayetinde mart sınavları erken açıklanıyor diye bi söylenim de dolaşır ya hep,sizinle paylaşmak istedim.ortalık karışmasın da tabi nerden çıktı bu asparagas haber falan die:)Allah yardımcımız olsun bakalım..

günaydın arkdaşlar bunun gerçek olmasını çok isterdim.

Finansal Muhasebe Hocasının dün adını yanlış yazmışım adı Prof.Dr. Yusuf Sürmen Karadeniz Teknik Üniversite hocası ilgilenen arkadaşlara duyarayım istedim soru şekli eski sınavlarla tamamen ters

COOL ' Alıntı:
günaydın arkdaşlar bunun gerçek olmasını çok isterdim.

Sevgili cool cuk sen şu geçen dönem ortaya laf atıp sonra kaçan kişi değilmiydin?????? Eshefle kınıyorum.

umut85 ' Alıntı:
arkadaşlar 6 mart ta yapılan abc gruplarının sınavları açıklanmış,ben ne zaman açıklandığını bilmiyorum ama 2 gün önce yoktu en azından,sizi heyecanlandırmak istemem ama haftaya bizimkiler açıklanır mı acaba,benim sorabileceğim bir kaynak ya da tanıdık yok olabilenler sorma imkanları var mı acaba,nihayetinde mart sınavları erken açıklanıyor diye bi söylenim de dolaşır ya hep,sizinle paylaşmak istedim.ortalık karışmasın da tabi nerden çıktı bu asparagas haber falan die:)Allah yardımcımız olsun bakalım..

arkadaşım en aşağı mayısın ilk haftası açıklanır boşuna bekleme.. o sınavlar farklı..

arkadaşlar tesmere girebilen varmı...dünde girilmiyordu

arkadaşlar bu konuyu kapatsak artık bir yanlış anlaşılma olmuştu ben bilerek yapmadım bu konuda vijdanım rahat sizi de anlıyorum ama gerçekten yanlışlık oldu. Saygılarr.

Ben girebiliyorum tesmerin sitesine.

Umutlandırmayın beni arkadaşım ;D

Daha 1 ay var yahu yasal sürenin dolmasına ::)

tuğçe09 ' Alıntı:
kartal69 ' Alıntı:

hangi kursa gidiyorsunuz?

Wayy bizim hoca komisyona girmiş demek :) :)
Bu arada düzeltme yapayım isim Yusuf SÜRMELİ değil Yusuf SÜRMEN dir. O 300 kişiden 10 kişi geçiyormuş lafı abartı olmuş 300 kişiden anca 50 si geçiyordu desek daha doğru olur ;D.

Emeğe saygı lütfen!

sınav sonuçları neden erken açıklanıyor...geçen dönem sonuçlar açıklandıktan 2 hafta sonra sınav vardı , şimdi mayısta açıklansa 2 ay süre var

arkadaşlar ankaradan deha nın kursuna kayıt olan varmı bu dönem,tanışalım