Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

sinanyucel ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
genel kurullarla sınavların hiç alakası olmamıştır.. sınav haftaya açıklanacak..
hatırda kalmazsa satırda kalır yazıyorum mayısın son haftası inş. yanılırım

aslında geç açıklanma olabilir.. bi arkadaşta yazmış eğer aynı komisyon özel smmm sınavını yapıyorsa gecikme olabilir.. ama haftaya perşembe açıklanmazsa yücel beyi arayıp sorarım adam bizden bıkmıştır ama yapcak bişey yok

uğur kardeşim seninle uzun zamandır burdayız ama özel smmm ile bizim sınavlar alakadar olmaz diye tahmin ediyorum inan o sorular karşısında okuyan ben olsam 1 haftada sınav sonuçlarını açıklamıştım dolayısıyla bizde bir gecikme olacağını sanmam

evet sinancım inşallah öyledir bide onlar çıktı.. ama onların planlamasını yapmışlardır haralde ya bakma işte açıklanmayıca üretip duruyoruz şöyle olmuştur böyle olmuştur diye :D
:D doğru dersin bekleye duralım bizler neler üretiriz üniversite sınavlarında bile böyle panik böyle stres yaşadığım olmamıştı hepimizinde bu duruma düştüğünü hissedebiliyorum ama öyle yada böyle çıklanacak işte ben yinede haftaya açıklanmasından ümitliyim eğer olmadı aralık sınavından tek farkımız yinede 1 aydan biraz fazla zamanımız kalacak temmuz sınavı için :)

aslında hep kendimi 13-14 mayısa ayarladığım için stres yapmıyorum aslında birde tek dersti çok iyi geçti geçen döneme göre çok rahatım ama yinede takılıyoruz işte güzel oluyor burada bulunmak.. yinede heyecanlı oluyor :)

nekadar güzel geçerse geçsin
ne kadar geçtim işte ooo desende de...
gerçek sonuçlar açıklanana kadar insanın içi kaynıyor....
acaba mı diye

arkadaşlar 1 dakika önce tesmeri aradım şuan bir durum yok takip ediyosunuz diyo diycektim sanki biz başka bişe yapıyoruz.

aslında hemen açıklanmasın,bu anı biraz yaşalım

geçen dönem bu anı yaşamıştık biz. ne gerek var ki şimdi ?

ama görüyoruz ki bu anı yaşamak yetmemiş,hala insaları etkileyebiliyor

yetmiş ki bir an önce açıklansın istiyorlar...

ama açıklandıktan sonra geçerlerse bir daha böyle bir an hayatları boyunca yaşayamıyacaklar,onun için biraz uzun sürsün

bu anların ne değeri var insanlar bıktı bu anları yaşamaktan bu kadar sancı artık son bulsun.

arandın mı gerçekten mi hangi oda

ne aranması yahu hemen kaptırmayın kendinizi buda beklemişliğin son patlaması evet hackhan buda böyle bir anlardan olmasın ;)

COOL ' Alıntı:
bu anların ne değeri var insanlar bıktı bu anları yaşamaktan bu kadar sancı artık son bulsun.

açıklanmasın demiyorum,acele edilmesin diyorum..dikkat ! :)

sinanyucel ' Alıntı:
ne aranması yahu hemen kaptırmayın kendinizi buda beklemişliğin son patlaması evet hackhan buda böyle bir anlardan olmasın ;)

ne güzel bak..bu süreç içerisinde böyle süprizlerde yaşanıyor

odalara ulaşmış mı sonuçlar.millet aranmış

kim aranmış yahu bu forumda geçmeyi hakeden kimse kalmadı da bilinmeyen denklem gibi arananlarmı var ???