Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

COOL ' Alıntı:
olsun ben de edicem bir daha okusunlar yeis nasıl yapılıyor itiraz ne zaman

sınav sonuçlarından 2 hafta sonra sonra ders başı 15 tl yatırarak internetten itiraz başvurusu yapılıyor..ve inan bana tekrar okuduklarını düşünmüyorum :)

COOL ' Alıntı:
minik seni de mi aramadılar inanamıyorum ne rezil iş bu böyle

aramadılar ya.. :(

bide 18 de açıklancakmış. inat etmiştim ama dayanamıyorum arıcam ismmmoyu.

arkadaşlar ben ismmmoyuda aradım telefona bakan bayan, kazananlar listesinin kendilerinde olmadığını, yönetimde olduğunu, sonuçları artık tesmerin sitesinden takip etmemizi söyledi. bilginize.

bana da aynısını söylediler gameover :(

Offf..

yeis ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:

sınav sonuçlarından 2 hafta sonra sonra ders başı 15 tl yatırarak internetten itiraz başvurusu yapılıyor..ve inan bana tekrar okuduklarını düşünmüyorum :)

Kesinlikle okumuyorlar.En iyi ihtimalle sorulara verilen puanları tekrar toplayıp kontrol ediyorlardır.Aksi halde bir önceki dönemde itiraz süresinini bitişinden hemen 2 gün sonra nasıl açılayabildiller.

üzülme minik belki geçtiğin halde aramamışlardır oluyor bazen böyle

inşAllah..

ismmmodan arananlar hangi numaralardan aranmıştınız ?

itiraz edipte sonucu değişen de oldu arkadaşlar bir umut yine de

kmlaky ' Alıntı:
yeis ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:

Kesinlikle okumuyorlar.En iyi ihtimalle sorulara verilen puanları tekrar toplayıp kontrol ediyorlardır.Aksi halde bir önceki dönemde itiraz süresinini bitişinden hemen 2 gün sonra nasıl açılayabildiller.

Maliyet,Denet,im ve Hukuk sırasıyla 50,42-38 almıştım.İtiraz sonuçları 50,42,38. Kardeşim hiçbiri değişmez mi ?

minik geçmiş dönemlerde aranmayıp kazanan çok olmuş bende hala umudumu koruyorum biraz daha sabredersek öğrenicez inşallah..

merak ettiğim konu akşam 6 dan sonra kimin gelip bu notları yükleceği..dünki tesmerdeki bayan öğlen açıklanacak demişti..bunların yatıcak yeri yok yaw..resmen oynuyorlar

hiç mi itiraz edipte sonucu değişen olmadı :- :(

bir bunlardan kurtulsam kurban verecem

COOL ' Alıntı:
sayın eliçetin doğrusu ben de şaşkınım ben senden çok yaptım ama kaldım ama itiraz edicem.
bendiğer sınavlardad itiraz ettim sonuç değişmedi.danırım okumuyolar bile.aslında dava acmak engüzeli.dava acmak nekadar tutar acaba ,bide dava sonucu nezan acıklanır.temmuzda diğer sınav.itirazdan hiç bişey cıkmaz.eminim tekrar okumuyolar bile.sınav sonrası biarkadaşla sonuçlarımızı telden karşılaştırmıştık kaldığımı duyunca oda şok oldu.2 tammaliyet yöntemim kesin doğru birindende ferakat ediyorum yanlış diyelim.tablolarıda geçtim kaldıki tammaliyet gelir tablosunda faliyet karınakadar 70,000 buldum diğer kalemleri yazmadım rakamsal işlem yok diye ama tabloyada puan vermesin kabul ama iki maliyet yöntemim kesin doğru 5 er puan verse 10 eder 40 la kalmışım.bu işin asıl yolu dava acmak .çokta istiyorum dava acmak ama nasıl acılır nekadr tutar aklımı kurcalıyor bide olumlu sonuçlansa bile ben temmuz sınavına hazırlanıp tekrra girdikten sonra ne faydası var. :(

benim amca oğlu tek dersi vardı 38 almıştı itiraz etti dersten geçti benim bildiğim benimde
sadece finansal kalmış 43 ile itiraz edecem bakalım bişi çıkar mı bilmiyorum
maliyetten dün dediklerinize baktım kaldım diyodum 80 vermişler maliyete

yeis ' Alıntı:
merak ettiğim konu akşam 6 dan sonra kimin gelip bu notları yükleceği..dünki tesmerdeki bayan öğlen açıklanacak demişti..bunların yatıcak yeri yok yaw..resmen oynuyorlar

güvenlik görevlisi yüklicek heralde.. pazartesine kalır liste işi.. yahu dün telefon gelseydi şimdi liste beklio olmıcaktık :(

gurdal ' Alıntı:
benim amca oğlu tek dersi vardı 38 almıştı itiraz etti dersten geçti benim bildiğim benimde
sadece finansal kalmış 43 ile itiraz edecem bakalım bişi çıkar mı bilmiyorum
maliyetten dün dediklerinize baktım kaldım diyodum 80 vermişler maliyete
kaldım dediğin maliyetten 80 nasıl aldın.cevapların nasıldı.neye göre kaldığını düşünüyordun.

ben 80 bekliyordum zaten ama dün formda arkadaşların yazzdığına bakınca 40 anca gelir diyordum
2 soru tamdı 1 sorudan tam maliyet doğru diğer ikisi yarım dı 80 vermişler

ARKADAŞLAR SONUÇLAR YÜKLENMİŞ VERGİDEN 25 HUKUK DAN 95 ALMIŞIM TEK DERSİM KALDI VERGİ ÜFFFF