yeis ' Alıntı:itiraz edipte notu değişen varmı arkadaşlar
burcu83 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:itiraz edipte notu değişen varmı arkadaşlar
benim vergi 45 ti 50 yapmışlar..
yeis ' Alıntı:burcu83 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:itiraz edipte notu değişen varmı arkadaşlar
senin adına sevindim şanslısın![]()
burcu83 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:burcu83 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:itiraz edipte notu değişen varmı arkadaşlar
senin adına sevindim şanslısın![]()
teşekkür ederim..![]()
ebabil ' Alıntı:Maliyet Muhasebesi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda (50) almış olduğunuz görülmüştür.
GEÇTİM ARKADAŞLAR SMMM YİM ARTIK ;D![]()
![]()
![]()
![]()
ebabil ' Alıntı:Maliyet Muhasebesi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda (50) almış olduğunuz görülmüştür.
![]()
![]()
![]()
TEŞEKKÜRLER YEİSyeis ' Alıntı:ebabil ' Alıntı:Maliyet Muhasebesi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda (50) almış olduğunuz görülmüştür.
![]()
![]()
![]()
vayy senin adınada sevindim hayırlı olsun..kaçtı 50 yaptılar
TEŞEKKÜRLER HAKAN ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR DARISI TÜM EMEK VEREN ARKADAŞLARIN BAŞINAhakankrl ' Alıntı:ebabil ' Alıntı:Maliyet Muhasebesi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda (50) almış olduğunuz görülmüştür.
![]()
![]()
![]()
Tebrikler Ebabil ..
teşkürler...burcu83 ' Alıntı:tebrikler ebabil![]()