sıkılgan ' Alıntı:Eğer olasılıklardan gideceksek bir bankada olabiliriz ya da sigorta şirketide.
sm³ ' Alıntı:sıkılgan ' Alıntı:Eğer olasılıklardan gideceksek bir bankada olabiliriz ya da sigorta şirketide.
ama hesap planımızda banka ve sigorta şirketi ile ilgili bi hesap yok, ama inşaatla ilgili var 170-179-350-740-741 gibi, 493 ü soran adam bunları da sorar, dediğim gibi siz çalışmak zorunda değilsiniz.
sm³ ' Alıntı:onlara da gelicez onlar da aklımda, ama sırayla gidiyorum şu an 170 lerdeyim![]()
evet hocanın tarzı bu zaten stonhand arkadaşımızda notlarında belirtmişti ve bizde ona göre yaptık.fıstık ' Alıntı:Ben bir konuyu paylaşmak istiyorum,belki siz de farketmişsinizdir, Sürmen hocanın 1 ve 2 kitabını aldım,hesap planının basından basladım calısmaya ve hoca gızlı vade farklı satıs yevmıye maddesı sormustu aralık sınavında, kitabında bu maddenin aynısını birebir rakamlarda aynı şekilde kitabında yer vermış
gencay07 ' Alıntı:evet hocanın tarzı bu zaten stonhand arkadaşımızda notlarında belirtmişti ve bizde ona göre yaptık.fıstık ' Alıntı:Ben bir konuyu paylaşmak istiyorum,belki siz de farketmişsinizdir, Sürmen hocanın 1 ve 2 kitabını aldım,hesap planının basından basladım calısmaya ve hoca gızlı vade farklı satıs yevmıye maddesı sormustu aralık sınavında, kitabında bu maddenin aynısını birebir rakamlarda aynı şekilde kitabında yer vermış
sm³ ' Alıntı:sonuç olarak hoca bizden hesap planındaki hesapları tek tek bilmemizi istiyor, o yüzden bir an evvel çalışmaya başlamak gerekiyor, soruda tesise katılım var denince hemen onun 493 e atılması gerektiğini bilmemiz gerekiyor, o yüzden bu başlığı bilmediğimiz veya önemsemediğimiz hesapları yazarak bütün hesap planına hakim olmamız için açtık, herkes lütfen katkıda bulunsun örnekli olarak, lütfen şunu sormaz bunu sormaz deyip geçiştirmeyelim,sınavda çıkmasa bile öğrenmiş oluruz fazla bilgi göz çıkarmaz...