Mart 2014 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair

Tesmerin sitesinde duyuru yayınladılar. Sınava itiraz edenlerin, itiraz sonuçları açıklandıktan sonra 5 gün içerisinde sınav başvurusu yapabilecekleri yazıyor..

ben maliyetten itiraz ettim farzedelim 50 ile geçtim ama ortalamam tutmayacak başvuruda bugün son not yükseltmek için geçtiğim maliyetten gireceğim gene yani itirazımın bir anlamı kalmadı galiba benim
ne olacak ozaman benim halim

TESMER DEN DUYURU
2013/3 döneminde yapılan SMMM Sınav sonucuna itiraz eden adaylar, itiraz sonuçları açıklandıktan sonra takip eden 5 gün içerisinde sınav başvurusunu yapabilirler.

BUNLAR BİZİM YAZDIKLARIMIZI MI TAKİP EDİYOR ACABA

arkadaşlar çalışmalar ne alemde?ben berbat durumdayım çalışmak için neyi bekliyorsam artık

çalışıyorum hatta maliyetten kursa bile gidiyorum :( .. ama korkuyorumda .. tek ders 2 sınav hakkım kalmış... geçen sınavda da tek dersten kalmış olmak korkutuyor beni..

umarım geçeriz kardeşim sidarta_77.. sende kaç var dı ?

maliyette varmı ne durumdasın ? yada bana ne öneririsin ?

benim de tek ders vergi var 1 kere girdim 2 kere pas geçtim.2.girişim olacak.maliyet sınavında sana önereceğim tek şey soruları görünce panikleme.önce bildiğin soruları yap moralin yerine gelsin.sonra diğerlerini halledersin zaten.maliyette çok fazla konu yok o yüzden bol bol soru çözmek lazım.dediğim gibi panik yapma şu dersi gözünde büyütme yeter

benim de tek ders vergi var 1 kere girdim 2 kere pas geçtim.2.girişim olacak.maliyet sınavında sana önereceğim tek şey soruları görünce panikleme.önce bildiğin soruları yap moralin yerine gelsin.sonra diğerlerini halledersin zaten.maliyette çok fazla konu yok o yüzden bol bol soru çözmek lazım.dediğim gibi panik yapma şu dersi gözünde büyütme yeter

verdiğin öneri için teşekkür ederim.. bu öneriye uyacağım..

benimde nacizane fikrim vergide geçmiş yılları eline al ve sürekli oku ve uyg.çöz.

Deha 2*707 diye bir kitabı var. onda ada sözel kısımları oku altını tikle ...

sınavda da her soruya mantıklı şekilde mutlaka cevap ver ... vergi hocasını ikna etmek kolaydır sadece uygulamada adam püf noktaları var soruların onları adama göstermen gerekiyor sonuç önemli değil.. bu işi biliyor imajı yeter li...

Hakkımız da hayırlısı artık bize oleyyy .. eller havaya... dememiz dileğiyle üstat :)

çalışıyorum hatta maliyetten kursa bile gidiyorum :( .. ama korkuyorumda .. tek ders 2 sınav hakkım kalmış... geçen sınavda da tek dersten kalmış olmak korkutuyor beni..

umarım geçeriz kardeşim sidarta_77.. sende kaç var dı ?

maliyette varmı ne durumdasın ? yada bana ne öneririsin ?
Nerede ki kursa gidiyorsunuz? Maliyetten zorlanacağı mı düşünüyorum. İş değişikliği yaptığım için yoğunum bende. Acaba hızlandırılmış kurs var mıdır? Denetim, vergi ve maliyet kaldı.

verdiğin öneri için teşekkür ederim.. bu öneriye uyacağım..

benimde nacizane fikrim vergide geçmiş yılları eline al ve sürekli oku ve uyg.çöz.

Deha 2*707 diye bir kitabı var. onda ada sözel kısımları oku altını tikle ...

sınavda da her soruya mantıklı şekilde mutlaka cevap ver ... vergi hocasını ikna etmek kolaydır sadece uygulamada adam püf noktaları var soruların onları adama göstermen gerekiyor sonuç önemli değil.. bu işi biliyor imajı yeter li...

Hakkımız da hayırlısı artık bize oleyyy .. eller havaya... dememiz dileğiyle üstat :)

eyvallah hocam dediklerini dikkate alacağım bende.bu arada vergiden mecideyeköy dehaya giden bir arkadaş var mı?benim bu sınavda pek ümidim yok haziran için kursa gitmeyi düşünüyorum

nerede ki kursa gidiyorsunuz? Maliyetten zorlanacağı mı düşünüyorum. Iş değişikliği yaptığım için yoğunum bende. Acaba hızlandırılmış kurs var mıdır? Denetim, vergi ve maliyet kaldı.

adanadayım ben :) .. Sentez eğitim kurumları ....

Maliyette gitmek gerekiyor kardeşim..

ben bu dönemi pas geçeceğim. iki dersten üçüncü girişim maliyetten ise 2.girişim olacak. riske etmek istemiyorum. parayı yatırdım fakat girmekten vazgeçtim. iş değişikliği nedeniyle iyi hazırlanamadım. deha'ya başvuracağım. haziranda tamamen bitirmek istiyorum dersleri.
maliyetten yurdakul çalkan'ın kitabını aldım ilk örnekte tosladım. Kitabı tavsiye etmiyorum. bol bol örnek var.bir de körmüşüz gibi koca koca yazmışlar. Kısaltmalar var neyin kısaltması belli deil. GÜC diye birşey var açılımı nedir bilmem. Bazı rakamları hesaplayıp koymuş. Neyi neyle çarptı da böldü anlamadım. Verdiğim para çöp resmen.

ben bu dönemi pas geçeceğim. iki dersten üçüncü girişim maliyetten ise 2.girişim olacak. riske etmek istemiyorum. parayı yatırdım fakat girmekten vazgeçtim. iş değişikliği nedeniyle iyi hazırlanamadım. deha'ya başvuracağım. haziranda tamamen bitirmek istiyorum dersleri.
maliyetten yurdakul çalkan'ın kitabını aldım ilk örnekte tosladım. Kitabı tavsiye etmiyorum. bol bol örnek var.bir de körmüşüz gibi koca koca yazmışlar. Kısaltmalar var neyin kısaltması belli deil. GÜC diye birşey var açılımı nedir bilmem. Bazı rakamları hesaplayıp koymuş. Neyi neyle çarptı da böldü anlamadım. Verdiğim para çöp resmen.
hocam 3.girişin olan dersleri bence de pas geç ama maliyette gir bence.maildeki deha notları gayet anlaşılır.sınava kadar halledersin

hocam 3.girişin olan dersleri bence de pas geç ama maliyette gir bence.maildeki deha notları gayet anlaşılır.sınava kadar halledersin
Yeni başladığım işyerinde patronla bugün konuştum. Sınava kadar hazırlan diyor. Önümüzdeki hafta boyunca çalış diyor. Hatta sonraki haftada arada bir gelir beyanname gönderirsin sadece diyor. Sizce hazırlanmak mümkün olur mu özellikle maliyet için?

Herkes ders çalışıyor , bir heyecan içinde. Benim içimden çalışmak gelmiyor, zorla çalışıyorum. Nasıl bir insanım ben ya :( Ezberlemekten nefret ediyorum. Artık bitsin bu hukuklar , formüller , yevmiye kayıtları ...