Muhtasar Beyanname!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sabuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler hatta ii forumlar!nasılsınız cümleten! evet acemiyiz biraz biraz demiyelimde cok cok acemiyiz ben ne stajyerim ne de bu meslegi yapan bi meslektaşınızım .düz lise mezunu bi vasıfsız bi elemanım yane fazla anlamıom muhasebeden

benim sizden istegim!muhtasar beyanname nasıl örnegi verirseniz yada örnekle acıklarsanız sevinirim!!!

Ynt: Muhtasar Beyanname!!

Merhaba ;

Sn sabuncu ; muhasebede en kapsamlı konulardan biri de örneğini istediğin konu olan MUHTASAR BEYANNAME.

Bulunduğun yerdeki bilgilerle muhtasar beyanname yapmaya başlarsan ve takıldığın konuları forumda sorarsan konuyu daha iyi kavrarsın diye düşünüyorum.

bilsem zaten böle bi soru sormam muhtasar beyanname hakkında bi şey bilmiom!!!!

Muhasebeye muhtasar beyanname ile başlaman zaten başlı başına hata. Muhtasar burda anlatılarak öğretilecek bir şey değil. Zaten o kadar kolay olsaydı insanlar yıllarını vererek ünvan almazlardı. Ben şimdi sana işçilerden kestiğin vergileri muhtasarla beyan et desem bu senin işine yaramaz ki. Çünkü öncelikle işçilerden ne kadar vergi kesilir, Hangi matrah üzerinden vergi kesilir, Muhtasar ne zaman verilir, nasıl verilir vs. vs. onlarca bilgiyi almış alman gerekir.
Her şeyin bir aşaması vardır, önceki aşamalardan başlamanı tavsiye ederim.

Sn. sabuncu;

Madem bu meslekle ilgin yok neden burdasın. Sözlükte kelime anlamı var. Açıp bakabilirsin.