programı sabah güncelledim ama hatayı verdi bu şekildeBdp programını güncelleyiniz.
ben 1003b olarak veremez miyim ki.MuhSgk2 1003B den vermişsiniz sanırım. Eğer öyleyse 1003A olarak deneyin.
ben 1003b olarak veremez miyim ki.
Merhabalar,
Fiili hizmet zammına tabi olarak çalışanların isimlerinin muhtasarda 2 satırda olduğunu düşündüğünüzde agi, gvm ve gelir vergisi kolonlarını nasıl bildiriyorsunuz? aynı kişi için 1. satırda tüm bilgilerin hepsini yazıp 2. satırda agi, gvm ve gv boş mu bırakıyorsunuz, yoksa her rakamı kendi içinde oranlayarak her iki satıra da paylaştırıyor musunuz ?
1003 B beyannamesini veren mükellef 1003 A beyannamesini vermeyecek değil mi?
1003B beyannamesi sadece Sgk bildirimi ve İşçi kesintilerine ait beyanname. Diğer kesintileri 1003A ile göndermeniz gerekmekte.
Evet, o aya ait olan vergi matrahı.Merhaba,
ilgili döneme ait gelir vergisi matrahı sütunu; o aya ilişkin gelir vergisi matrahı dimi arkadaşlar, kümülatif değil
Birleştikten sonra sgk için damga vergisi çıkmıyor, sadece muhtasarda çıkıyor.sigorta tahakkuklarında damga vergisi çıkmadı bende, bir yeri mi atladım acaba. 43,70 TL damga vergisi kesiliyordu tahakkuklarda gözükmüyor