fonradar

Mükellef Bilgileri Bildirimi Güncelleme İçin Ceza Olur mu ?

stajyeradayi

Katkı Sunan Üye
Üyelik
17 Mar 2010
Mesajlar
849
Konum
Türkiye
Arkadaşlar herkese merhaba, mükellef bilgileri bildirimine ait bazı bilgileri girdim ve kaydettim ama onaylamadım. Eksik kalan bilgileri de mükellef bilgileri bildirimine ilave etmek istiyorum. Bunun için güncelle seçeneğini kullansam cezası falan olur mu? Şu an onaylamadım ve süresi de bitmedi... Teşekkürler...
 
Süresi içinde yapılan ve süresinden sonraki yasal güncellemeler cezasız, ancak bu sürelerin bitiminden sonra yapılan tüm güncellemeler cezalı olacak.

Ancak onaylamadan yapılan güncellemeler içinde sistem öyle bir uyarı veriyor, bu çok saçma bende önce kayıt etmiştim, çoğunda da sonradan güncelleme yaptım, sonra onayladım. 02.06.2014 tarihine kadar güncelleme yapabilirsiniz.
 
Onaylamış olsanız dahi süresi içinde yapılan değişiklikler için ceza kesilemez.
 
Üstat süresine tamamda süresinden sonraki yani 02.06.2014 den sonra ki 10 gün içinde yapılan düzeltmelere ceza kesilecekmidir?
Saygılar
 
Selamlar
Süresi 2 hazirana kadardır.Bu süre içinde hatalıda olsa onaylanmalıdır.Sonraki 10 gün içinde yapılacak düzeltmeler cezasız olacaktır.Ayrıca 2 haziran bitmeden yapılacak düzeltmeler,zaten kanuni süresi içinde olacağından yine ceza yoktur..
Saygılar
 
Üst