hakankrl ' Alıntı:Navigasyonu gayet güzel
![]()
![]()
NİSANLI ' Alıntı:Gerçekten de öyle
Buarada plaka sizin ad soyadla bağlantılı gibi hadi hayırlısı
İrem35 ' Alıntı:
mercedesi hiçbir arabayla kıyaslıyamıyorum aslında.. hatta bmw ile bile...
o kadar güzel, konforluki, tam müşavir arabası..
yani bizim mesleğin saygınlığına o kadar güzel yakışan bir arabaki..
herşeyiyle, navigasyonuyla beraber mükemmel, hayallerimin aracı
audi de neymişki??
![]()
![]()
kalisper_a ' Alıntı:nede olsa mercedes tabiki haklısınız ama tabiki ben alacak olsam audi a6 tercih ederdim. belkide hep böyle bir arabamın olmasını istediğimdendir...
Bahsettiğiniz Araba Sınıfının En İyisi Buna Dyicek Hiç Birşey Yok Ama Ben Yinede Audi A6 Alıyımİrem35 ' Alıntı:kalisper_a ' Alıntı:nede olsa mercedes tabiki haklısınız ama tabiki ben alacak olsam audi a6 tercih ederdim. belkide hep böyle bir arabamın olmasını istediğimdendir...
ama az evvel mercedes çok daha iyi demiştiniz
şaka bir yana tabiki her kişinin kendi isteği ve hayali vardır.. herkesin inşallah gönlüne göre araba nasip olur..
audi de iyidir ama maalesef en iyisi değil..
işte dünyanın en iyisi; ben hayatımda böyle bir göze hoş gelen zerafetlik, konforluluk görmedim.. 1982-2010... muazzam.. müthiş kelimeleri yetmiyorki.. sözlükte o kadar kelime var ama yetmiyor onun muhteşemliliğini anlatmaya
![]()
NİSANLI ' Alıntı:Uzun lafın kısası işte budur
![]()
![]()
ben çok beğeniyorum. Ağır araba asaletli ben burdayım diyor
hamdilevent ' Alıntı:bunlar için mesleği alamanyada icra etmek lazım burada zor :'( ;D ;D ;D
İrem35 ' Alıntı:NİSANLI ' Alıntı:Uzun lafın kısası işte budur
![]()
![]()
ben size mercedesi öneriyim, özelliklede s serisini.. bırakın audiyi.. hiç bir özelliği yok, dizaynı bile mercedesten kapmış, taklitçi bir araba işte
ben size bunu vereyim, tam müşavir arabası
![]()
kalisper_a ' Alıntı:hamdilevent ' Alıntı:bunlar için mesleği alamanyada icra etmek lazım burada zor :'( ;D ;D ;D
Çok Doğru Valla...
İrem35 ' Alıntı:NİSANLI ' Alıntı:Uzun lafın kısası işte budur
![]()
![]()
ben size mercedesi öneriyim, özelliklede s serisini.. bırakın audiyi.. hiç bir özelliği yok, dizaynı bile mercedesten kapmış, taklitçi bir araba işte
ben size bunu vereyim, tam müşavir arabası
![]()
NİSANLI ' Alıntı:Bırak Sss serisini alfabemizin tüm serilerini önüme koysan yine de fikrimi değiştiremezsin
İrem35 ' Alıntı:NİSANLI ' Alıntı:Bırak Sss serisini alfabemizin tüm serilerini önüme koysan yine de fikrimi değiştiremezsin
ben fikrinizi değiştirebilirim...
logomuz bile karizma..
![]()
kalisper_a ' Alıntı:Sn İrem35 Sanırım Mükellefiniz Var Mercedes Bayi Stokları Şişmiş Eritmek İstiyorsunuz![]()