Navigasyon alacağım, tavsiyeniz varmı.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYSE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Navigasyon alacağım, tavsiyeniz varmı.?

ZİNDAN ' Alıntı:
Bende araba alacağım, Opel Corsa düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz arkadaşlar, kullanan varmı.?

sn.zindan

opel corsa düşünüyorsanız iyi bir araç az yakıyor hele dizel alırsanız kokluyor .
arıza çıkarmıyor ama 2.el düşünüyorsanız size sıfır tavsiye ederim çünkü kasım aralık 2011 modellerden dolayı kampanya yapılıyor .

benzinli en bazı 27.000 TL. dizel 31.000 TL.

sn.zindan'ın işleri bayağı yoğun sanırım.
Hiç bu kadar ara vermemişti siteye :o :o :o

Bende diyorum Sn. Tekin nerelerde.

Belki Sn.ZİNDAN arabayı alıp Türkiye turuna çıkmıştır.

ben buralardaydım :D :D muhtasarlar biraz zamanımı aldı ama.. sende yoktun uzun süredir :)
sn.zindan'ı hakikaten merak etmeye başladım bugün 9.gün oldu da :o arabasını alıp Türkiye turuna çıktıysa erkenden emekli olmuşta olabilir..

Merhaba arkadaşlar.Geldim buradayım :)
İşlerin yoğunluğu vardı, foruma girincede çok fazla vakit harcadığım için bir süre bilinçli olarak uzak durmaya çalıştım, anca 9 gün dayaanabildim, Sayın irem35 saymış hatta günleri, ben o kadar olduğunun farkında bile değildim. ;D

Bu arada evet arabayı aldım arkadaşlar, ama Türkiye turuna önümüzdeki yaz çıkacağım inşallah.

Pegeout 207 aldım, 1.4 DHi Trendy 2010 Model, 11.000 Km.
Ayrıca Alev Kırmızı ;D Hep istiyordum, bir gün olurda araba alırsam kırmızı olacak diyordum.... ;)
Sizler yabancı değilsiniz biraz borca girerek 28500,00-TL ye aldım arabayı.Biraz üflemişler de olabilir bana.Olsunnn :)

sn.Zindan hayırlı olsun
kazasız, belasız, ağız tadıyla iyi günlerde kullanın.

valla ben çok merak ettim sizi.
tekrar hoşgeldiniz.

İrem35 ' Alıntı:
sn.Zindan hayırlı olsun
kazasız, belasız, ağız tadıyla iyi günlerde kullanın.

valla ben çok merak ettim sizi.
tekrar hoşgeldiniz.

Teşekkürler İrem hanım ilginiz alakanız için. :)

Bu arada arabama ile ilgili resim ararken forumda bir site buldum, forum daha doğrusu.İnsanlar herşeyin forumunu yapmışlar ya şaşırdım.207 modele aşık olan biri, bir site kurmuş, 207 sahipleri buluşmuşlar bu sitede.207 Manyakları diyorum ben onlara. ;D
Aramızda 207 sahibi varsa, yada olmak isteyenler www.207tr.com ' a beklerim.Reklam sayılmaz umarım. :)

rtük nerdesiiiiiiin!

mzhr ' Alıntı:
rtük nerdesiiiiiiin!

Buradayız hemen sansürleyelim :)

ZİNDAN ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.Geldim buradayım :)
İşlerin yoğunluğu vardı, foruma girincede çok fazla vakit harcadığım için bir süre bilinçli olarak uzak durmaya çalıştım, anca 9 gün dayaanabildim, Sayın irem35 saymış hatta günleri, ben o kadar olduğunun farkında bile değildim. ;D

Bu arada evet arabayı aldım arkadaşlar, ama Türkiye turuna önümüzdeki yaz çıkacağım inşallah.

Pegeout 207 aldım, 1.4 DHi Trendy 2010 Model, 11.000 Km.
Ayrıca Alev Kırmızı ;D Hep istiyordum, bir gün olurda araba alırsam kırmızı olacak diyordum.... ;)
Sizler yabancı değilsiniz biraz borca girerek 28500,00-TL ye aldım arabayı.Biraz üflemişler de olabilir bana.Olsunnn :)

Ahmet Bey tekrar hoşgeldiniz foruma :) Buarada aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Peugeot markasına fazla sıcak bakamasamda alev kırmızısı çok güzel bir renk :) Sizin için bayi fiyat listelerine baktım aracınızın sıfırı Ekim ayı kampanyalı 31.550 TL. 11K bu tip araçlar için aslında km sayılmaz bile. Zaten garantisi devam ediyordur, güle güle binin.

ZİNDAN ' Alıntı:
Bende araba alacağım, Opel Corsa düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz arkadaşlar, kullanan varmı.?
97 model opel corsa swing kullanıyorum.inanılmaz masrafsız ve dayanıklı bir araç.

Teşekkürler Fatih bey, aslında bende peugeot' a sıcak bakmayanlardandım, ama insan yavaş yavaş ısınıyor.
"Karga yavrusunu şahan sanırmış" misali işte bizimki. :)

coksen ' Alıntı:
ZİNDAN ' Alıntı:
97 model opel corsa swing kullanıyorum.inanılmaz masrafsız ve dayanıklı bir araç.

Evet Corsa da güzel, oda aklımdaki arabalardan dı ama kısmet 207' ye oldu.

Sayın ZİNDAN şükür kavuşturana diyelim :) Yeni aracınız hayırlı olsun.Allah kaza-bela göstermez inşallah.Sizinde bir otoban fareniz oldu en sonunda :)

Kırmızı güzel. Bende pejo ya sıcak bakmam nedense. Tecrübelerim pek dayanıklı olmadığı yönünde.
Ancak önemli değil. Herkes kendi ihtiyacını kendisi en iyi bilir. Borcu bitince satarsınız , değişitirisiniz olur biter.
Şimdi araba almak çok kolaylaştı. Eskiden 70-80 li yıllarda ücretli birinin araba alması önemli bir olaydı.
Şimdi 30 yaşındaki oğlum şu anda kullandığı polo hdi arabasını , yeni reno meganla değiştirmeyi düşünüyor.
Kazasız belasız olsun inşallah.

Sayın Tahsin ve Nizam bey teşekkürler.
Evet gerçektende öyle, araba almak kolaylaştı, araba almak mesele değil, onu yürütmesi mesele, bir çocuk gibi masrafı var, el bebek büyütmek zorundasın.
Alım masrafı, trafik sigortası, kaskosu, ogssi, benzini, yıkaması, servisi, otoparkı, muayenesi derken bir baktım oğlumdan bile daha masraflı, aynı bir çocuk gibi gerçektende.! ;D

Ona çocuk demiyorlar :) :)Metres deniyor genelde ;D

nguroy ' Alıntı:

Hahahaha çok güldüm Nizam Bey :)

Sayın twolf, otoban faresi 106gti lara deniyordu, 207lerdemi otoban faresi lakabını aldı?

admin_fast ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Hahahaha çok güldüm Nizam Bey :)

Sayın twolf, otoban faresi 106gti lara deniyordu, 207lerdemi otoban faresi lakabını aldı?

Sayın admin valla aklımda öyle kalmış.Pego kullanmadığım için pekte anlamam.Ama 106 olabilir doğrudur. :)
Bu arada bir araba adama bir ev parasına mal oluyor onuda söyleyelim.Sigorta konusunda yardım isterseniz,burdayım beklerim efendim :)

nguroy ' Alıntı:
Kırmızı güzel. Bende pejo ya sıcak bakmam nedense. Tecrübelerim pek dayanıklı olmadığı yönünde.
Ancak önemli değil. Herkes kendi ihtiyacını kendisi en iyi bilir. Borcu bitince satarsınız , değişitirisiniz olur biter.
Şimdi araba almak çok kolaylaştı. Eskiden 70-80 li yıllarda ücretli birinin araba alması önemli bir olaydı.
Şimdi 30 yaşındaki oğlum şu anda kullandığı polo hdi arabasını , yeni reno meganla değiştirmeyi düşünüyor.

Yeni renault megane mı dediniz, benim de şu an düşündüğüm araç. Oğlunuzla aynı yaşlarda sayılırız, bence de güzel seçim.. 8)

hakankrl ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Yeni renault megane mı dediniz, benim de şu an düşündüğüm araç. Oğlunuzla aynı yaşlarda sayılırız, bence de güzel seçim.. 8)

Yeni megane'lar yaklaşık 48000 civarında.Geçen galerideydim.Abim fluence alıyodu bende meganlara bittim açıkcası..Kiremit rengi çok yakışmış..