Navigasyon alacağım, tavsiyeniz varmı.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYSE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Navigasyon alacağım, tavsiyeniz varmı.?

Evet cupe ve dizel alacakmış.Yani spor olanı ;D

twolf ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:
Kırmızı güzel. Bende pejo ya sıcak bakmam nedense. Tecrübelerim pek dayanıklı olmadığı yönünde.
Ancak önemli değil. Herkes kendi ihtiyacını kendisi en iyi bilir. Borcu bitince satarsınız , değişitirisiniz olur biter.
Şimdi araba almak çok kolaylaştı. Eskiden 70-80 li yıllarda ücretli birinin araba alması önemli bir olaydı.
Şimdi 30 yaşındaki oğlum şu anda kullandığı polo hdi arabasını , yeni reno meganla değiştirmeyi düşünüyor.
Kazasız belasız olsun inşallah.

Yeni renault megane mı dediniz, benim de şu an düşündüğüm araç. Oğlunuzla aynı yaşlarda sayılırız, bence de güzel seçim.. 8)

Yeni megane'lar yaklaşık 48000 civarında.Geçen galerideydim.Abim fluence alıyodu bende meganlara bittim açıkcası..Kiremit rengi çok yakışmış..

O bahsettiğiniz araç coupe modeli. Evet çok güzel ama 4 kapılı dizel HB modelini düşünüyorum.

Ben de değiştirisem ondan alıcam . 4 kapı şart.

Peugeot'nun son kozu

Türkiye'de otomobil pazarı başdöndürücü bir ivme ile büyüyor. Son dönemde piyasada iyi satış performansı gösteren markalardan birisi de Peugeot. Hedeflerinin üzerine çıkan Peugeot, şimdi de çok güvendiği yeni modeli 508'i piyasaya hazırlıyor. Araç Fransa dışına ilk kez Ekim sonunda yapılacak İstanbul Auto Show ile çıkacak.

Sn Zindan acaba ekim sonuna kadar beklesemiydiniz. :D

Evet onu geçen Ntv de Paris otoshow fuarının programında televizyonda gördüm, sadece Peugeot değil, hemen hemen her markanın yeni modelleri kasım ayında Türkiye' de de yollarda olacak.
Ama o bizi aşar zaten...

Herşey iyi hoş da bu arabalarda neden radyo kanal kayıtları 6 dan fazla olmuyor. Yetmiyor bu kadar kanal

Benim aracımda 3*6=18 FM var ayrıca mw ve lw

İstanbul'da neredeyse her cadde değiştiğinde bir başka radyo çalıyordu (siz firaknanla oynamasanızda) hala öylemi? ;D

Acaba bende ki radyoda da varmıdır öyle bir ayar.

Arada bazen ışıklarda durduğum zaman başka kanala geçer gibi yapıyor hafif arabayı ileri geri yapıyorum ayarıyla güya manuelsiz ayarlıyorum :D biliyorsunuz ışıklar çok uzun bazı yerlerde hem vakit geçmiş oluyor.

Eveet navigasyonu aldık. Ama nedense ekranda L harfi yok bulamadım kayıt edeceğim adreslerde de bu harf var neden olmadığına dair fikri olan varmı

Çaylarrr. Arkadaşlar 31.01.2011 tarihine kadar Çaykur un çekilişi var Audi 7 veriyor. Bol şans

Audi-Q7-V12-TDI-2009-model-arabalar-1024x768.jpg

:D :D :D
anca çaykur firması ile sunulabilen bir araç işte audi, yazık ya, ne hallere düşmüş audi..

firmaların gücü yetiyorsa benim MERCEDES'imi versinlerde görelim!!!
şu güzelliğe bakarmısın..
aşığım bu arabaya.. tam müşavir arabası :)

mercedes-S320-ext1-lrg.jpg

merhaba İrem35;
hangi müşavirde var bu arabadan acaba? :) latife bir yana her mali müşavire yakışır bu araba. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

sn.denetçi, bu mercedes benim hayalim..

gerçekten tam bir mali müşavir arabası, haşmetli..

dediğiniz gibi herkese nasip olsun, tabi önce ben istiyorum mercedes S320 Modelinden, siyah olmalı :)

Çaykur audı 7 veriyor hayır diyemem. Bu arabayı vermek her yiğidin harcı değil. Tofaş bile verse başım üstüne eyvallah. Alah olmayan versin (yada olanlar yenilesin :) )

audi güzel değilki, ne yapacaksın o arabayı boşver sen onu,
ben sana bunu vereyim, ama bizim arabamız çaysız, çay çekilişlerine katılmıyoruz.

şu tatlılığa, şu asilliğe bakarmısın,

mercedes_s320_mainL_700%5B1%5D.jpg

Ne hoş bir araba görüntü bile vermiyor. Ne o yoksa yüzgörümlüğümü istiyor.

bak buda başka bir Mercedes S320
bunun adı beyaz prenses
bayan mali müşavir arabası, yakışırda :)
ama bu arabamda çekilişlere katılmıyor benim

2009-Mercedes-Benz-S-320-CDI-BlueEF.jpg

neden bu kadar tatlı bu araba, neden ben bu mercedes S320'e bu kadar aşığım..

2009-Mercedes-Benz-S-320-CDI-Blu-3.jpg

2009-Mercedes-Benz-S-320-CDI-Blu-1.jpg

Bu arabayla firmalardan tahsilat yapabileceğinizi mi zannediyosunuz? :) 500 SEL veya S320 ile gidip abi 300 TL maaş alayım mı diyceksiniz. :)Tüm müşterileriniz holding olsa hadi neyse ki o zamanda yeminli hatta kaliteli yeminli olmanız lazım.Maalesef bu araçlar bizim mesleğin gidişatına pek uymuyor :)