fonradar

Ortaklık Düşünen Var mı ?

nguroy

Tanınmış Üye
Üyelik
2 Haz 2005
Mesajlar
12,415
Konum
istanbul
Sevgili forumdaşlarım nerdeyse forum kurulduğundan beri burdayım.Birçok şey paylaştık. iyi günde kötü günde birlikte olduk.
Hepiniz beni tecrübemi, bilgi ve fikirlerimi biliyor , beni tanıyorsunuz. Artık tam zamanlı çalışmakta olduğum işyerinden ayrıldım.
Yani emekliyim. Hala çalışma enerjim ve beklentim var.
İstanbul anadolu yakasındayım benimle bir şekilde çalışmak isteyen, düşünen , fikir danışmak isteyen arkadaşım varsa iletişim kurabiliriz.
 
Nizam üstad hayırlı olsun. Büroculukta da başarılı olacağından eminim. Benim yerim Avrupa yakasında, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa özelden yazman yeterli, tekrar hayırlı olsun.
 
Düşünmen yeter. Büro açmayı pek düşünmüyorum. Belki güvenilir genç birileri ile bir çeşit ortak çalışma yaparım.
 
Nizam bey kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Bizi(forumu) bırakmayacağınızdan eminim.
Fikirlerinize ihtiyacımız var.
"Enerji" ve "beklenti/ümid" içinde olmanızı önemsiyorum(tabiri caizse bu lokomotif düşünce daha çok vagon çeker:)...MAŞAALLAH...
 
Yok canım forumu niye bırakayım.
Sadece tam zamanlı çalışmak istemiyorum artık. Forum benim yaşam ve gençlik kaynağımdır. Daha çok vakit ayırıcam. Daha detaylı yorumlar yapıcam. belki artık bazı konularda makaleler yazmaya başlar. Alomaliye.com ana sayfada da yayınlarım.
 
Nizam Bey, emekliliğiniz hayırlı olsun, forumun yapı taşlarından birisi olduğunuzu hatırlatmak isterim siz olmasanız forumda bir eksiklik hissedileceğine şüpheniz olmasın.
 
Üst