Yaptığınızda işçi zararına bir durum yok ve bence takdire şayan bir düşünce-uygulama, ama sorunuz bu uygulamam nedeniyle bana ve amirime bir zarar gelebilir mi olunca,]Kerem by sözleşmelerde günlük 11 saat de çalışır demiyor ama çoğu yer 11 saat çalıştırıyor sözleşmede bayram mesaisi yüzde ellisine verilir diyor diğer yüzde ellisi ne olcak peki mesai alamayacak sözleşmeye göre diyeceksiniz ki izin ver evet bnde izin veriyorum mesai alamayanlara ama sözleşmede mesai alamayanlara izin verde demiyor yanı her hüküm sözleşmede yok bu gibi örnekleri size çoğaltabilirim.Ayrıca güvenliklerini bu sistemden memnun denkleştirme onayıda yazılı olarak alablrim ilgili kanun maddelerine ilgi tutarak
bayram tatiline , 11 saate vs bakılmayacaktır. personelin bağlı çalıştığı güvenlik şirketindeki çaycıyla kavga etmesi nedeniyle tepesi atıp bana fazla çalışma ücretlerimi ödemiyorlar diyerek sözleşmeyi feshettiğinde kıdem tazminatı ve fazla çalışma ücreti ödenmesini gerektirecek bir sebebi hemen öylece ortalık yere bırakıvermiş olursunuz.
Mutlu etmek için kendinizin mutsuz olma ihtimalini sürekli sıcak tutmak elbette sizin tercihiniz ama fazla çalışma ücreti talep eden bir işçi o hafta fazla çalışma yaptığını sizin düzenlemiş imzalamış olduğunuz vardiya listeleriyle , karşılığında da bir ücret almadığını gene sizin imzanıza dayanılarak hazırlanan bordrolarıyla gözü kapalı ıspatlar.