Ruhsat almak gerekli mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ruhsat almak gerekli mi

sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
bilmem ki :o

ben yabancı dil yüzünden 2 kere büyük iş kaçırdım :'(

biraz toparlanayım ilk işim ingilizce kursu ::)

ben şu an kursları ayarladım, ilk iş olarak yabancı dil öğrenmeyi planlamıştım belgeyi aldıktan sonra, şu an onları hayata geçiriyorum, hafta sonu kurslarım başlıyo, ingilizce ve arapça ...

ruhsat parasını denkleştirdikte yabancı dil kaldı.
ya şu 2000 almasalar zaten çalıştığım hakkazandığım şeyi parayla vermeseler de bu parayla 4/4 lük ing öğrensem nasıl olur du

belge şu an işime yaramayacağı için belgeyi almıycam, beklesin biraz, dediğin gibi belge parasıyla 4*4 lük ingilizce öğrenicem inş.

şuan işim iyi maaşım güzel. huzurum yerinde. keyfimi kaçıran tek bişey var oda önümüzdeki ay gireceğim finansal muhasebe sınavı.almicem ben ruhsat falan.

Benim SMMM gitti bu son geçicide gene şirkete bir 8900 TL nerden ve nasıl soktuysa KKEG çıkardı yahu nereye baksam bulamadım gene neyi attı Allah bilir mizanda KKEG ye atılacak hiçbir şey yok ulen kafayı yiycem böyle daha hesap planının ne olduğunu bile doğru düzgün bilmeyen hödükler lüks ev yapıyor , arabalar alıyor paraya para demiyor ulen bizim gibi adamlarda tırmalıyor. valalhi bu meslek çok adaletsiz

İngilizcedede bir normal ingilizce var birde iş ingilizcesi var bunlarıda kasmak gene en az 1 yılınızı alır üstü TOFL galan derken ohooooo çok uzun yol var çokkkk işçi olmak zor arkadaş en temizi büroculuk

ismmodan gelen herhangi bir evrak yok bana. 2 gün önce mail atmıştım ismmoya hemen cepten aradılar. bilgi verdi sağolsun bir bayan formları doldurdum evraklarıda çıkardımmı başvurum kalacak. tabi kredi kartı limitini açabilirsem ??? bide arkadaşlar 1 ay başvurma süresi var diyorlar sonuçlar açıklandıktan sonra 1ay mı yani 05.03.2011 son tarihmi?

İngilizce konusunda biraz tecrübeli sayılırım, konusmak isteyen arkadas olursa ozelden mesaj atabilir.

Odaya kayda gelince

1330 Türmoba + 580 odaya ödüyorsunuz. Üye kayıt ve ruhsat talep formlarını önceden doldurup gidin.
internette mevcut. işiniz hızlanmış olur.

Paraları ödediğinizde kaydınızı yapıyorlar tebrik filan ederek.

Ha bir de oda sicil kayıt sureti isteyin veriyorlar ücretsiz. elde makbuzlar + oda sicil kayıt sureti, kağıttan bir poşete konmuş mali çözüm dergileri ile odadan çıkarken bu kez bitti galiba diyor insan.

saygılar.

battı balık ingilizce konusunda diyaloga geçelim litfen

bide geçici ruhsatı ne zaman veriyolar biliyo musun ?

sm³ mantıklı olanı yapmışsın kurs olayına girişerek.
benim ruhsat her an lazım olabilir o yüzden alıcam :D
haftaya iş için oraya buraya saldırmaya başlarım
işyerinden alcam bugün parayı 10 taksitle kescekler
inşallah 1.taksiti ödeyince cıkarım işten
düzgün bi iş bulayımda ben 9 taksiidi iade ederim seve seve :D

gecici ruhsat diye bir sey bu basvuruda yok. aslinda ben hic yok diye biliyorum o ne ki?

bu oda sicil kayit belgesi iste o gecici ruhsat oluyor zannimca.

istediginiz buro acilisi islemini o belgeyle cok rahatlikla yapabilirsiniz.

bunun disinda bagimli calismak icinde gerekli islemleri o belgeyle yapabilirsiniz.

ingilizce konusunda diyaloga acigim.

saygilar

sayın arkadaşlarım eline sınav sonuçları ulaşan varmı bize daha ulaşmadıda

teşekkürler battıbalık
geçici belge dedikleri o demek ki
yrın istemeyi unutmıyım :D

firat072 ' Alıntı:
sayın arkadaşlarım eline sınav sonuçları ulaşan varmı bize daha ulaşmadıda

bana bu sabah geldi türmobdan sınav sonucu.

dün oda sınav sonucunuz gelince gelin formları doldurun belgeleri tamamlayın dedi.

şimdi baştan adli sicil, ikametgah vb belgeleri hazırlayacakmışız. staj dosyasında zaten var hepsi dedim.

Onlar tesmere gitmiş.

ben de acele etmiyorum.

büro açmayacaksak..bağımlı da çalışmayacaksak..kısacası belgeyi şu an hiç kullanmayacaksak ne yapmamız lazım..

stonhand ' Alıntı:
İngilizcedede bir normal ingilizce var birde iş ingilizcesi var bunlarıda kasmak gene en az 1 yılınızı alır üstü TOFL galan derken ohooooo çok uzun yol var çokkkk işçi olmak zor arkadaş en temizi büroculuk

varsın 1-2 yılımı alsın, sonra rahat ederim, ya büroculuk kaç yılımı alacak ? en az 5 yıl cepten yersin, sonra da düzeni oturtmak için 5 yıl daha beklersin etti 10 yıl, sonra da tahsilat peşinde koşarsın, ben milletin peşinde koşacağıma öğrenirim 2 dil (ingilizce-arapça) millet benim peşimden koşar ;)

bende bu sabah aldım ruhsatı gercekten cok güzel bır duyguymuş istanbul odası yaklaşık 2000 tl gidiyor kredı kartına 6 ay taksıt yapıyorlar darısı herkesın başına :)

tetocan tebrik ederim.bende az evvel işlemlerini bitirdim.çok güzel bir duygu imiş.darısı buradaki tüm arkadaşlarımızın başına.ankarada herşey dahil 2.500.TL civarına mal oldu.

bizim antalya odası sınav sonuç belgesini bekleyin diyor türmobtan

ankarada bugün elime ulaştıysa sonuç belgesi pazartesi salı senin elinde olur.