uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
arkadaşlar bugün 02.nisan.2011 sizce mart sınavı ne zaman yada kaç gün sonra açıklanır. ve sonuçlar hangi yönde olur, yani muhasebeden sürpriz yaşanabilirmi olumsuz yönde..

Ynt: Şafak kaç sizce??

deneyimli biri olarak söylüyorum forumu çok erken açmıssın.

13 mayıs diye tahmin ediyorum, muhasebe dersi bence tamamen muallakta puanlaması belli değil yeni komisyon değerlendirmesi nasıl olur iyi niyetlemi okurlar yoksa ince eleyip sıkmı dokurlar belli olmaz sanırım tüm bunların cevaplarını sınav sonuçlarıyla görecez

09 mayıs tam 60 gün oluyor..ama benim tahminim 16 MAYIS açıklanır...:-))))

finansal muhasebe gelince oda başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin söylediğine göre yapanların hepsi geçecek diyorlar...yani temizleme operasyonu..İNŞALLAH

nasıl yapanların hepsi geçecek:)?

Sizin oda başkanı da çok zekimiş. O söylemese de sınavda' Yapanlar' her zaman geçer .
ASIL 'YAPAMAYANLAR GEÇER' deseydi üniversite sınavında ki 'şifreleme' gibi onun da savcıya ifadeye çağrılması yakındı !!!!

Haketmeyen geçmesin ayrıca 'emek verip yapanlar geçsin' yoksa çalışanla çalışmayan aynı ruhsata sahip olacaksa vay halimize...

stajyerzade ' Alıntı:
Sizin oda başkanı da çok zekimiş. O söylemese de sınavda' Yapanlar' her zaman geçer .
ASIL 'YAPAMAYANLAR GEÇER' deseydi üniversite sınavında ki 'şifreleme' gibi onun da savcıya ifadeye çağrılması yakındı !!!!
:) :) :)

stajyerzade ' Alıntı:
haketmeyen geçmesin ayrıca 'emek verip yapanlar geçsin' yoksa çalışanla ,çalışmayan aynı ruhsata sahip olacaksa vay halimize...
[/quote
zaten vay halimize , bi dersten hak etmeden geçenler durumu daha da kötüleştiremez heralde :)

esperado ' Alıntı:
stajyerzade ' Alıntı:
haketmeyen geçmesin ayrıca 'emek verip yapanlar geçsin' yoksa çalışanla ,çalışmayan aynı ruhsata sahip olacaksa vay halimize...
[/quote
zaten vay halimize , bi dersten hak etmeden geçenler durumu daha da kötüleştiremez heralde :)

İlkokul mezunları da smmm çalışmadan tüm derslerden geçmemiz lazım da diyebilirdin!!!!!
Bir derse yol verirsek tüm derslerden çalışmadan geçmek isterler :)

Ben bu hafta sonu büronun boya badana işlerini düşünüyorum , büroda köpeğim var onu verecek yer arıyorum hafta sonu ucuz mobilya satan mağazalar var onları gezmeyi düşünüyorum nerdeee sınav açıklanacakmış unuttum gitti bile beyaaaaaa :D :D :D
Mayıs 15 den önce bekleyen çok bekler 15 mayısa kadar sınav mınav aklınızdan silin unutun gitsin.

stonhand kardeşim bence bu forumda yazı yazman bile sınavı aklından çıkarmadığını gösteriyor

peki maliyetten gidiş yolundan falan puan verirlermi acaba yada nasıl bir değerlendirme olabilir .bi fikri olan varmı?

gidiş yolundan puan vermezlerse kaç kişi geçerki bilemiyorum ya.Vermeleri lazım ben yönetimle giderin eşit dağıtılmasına kadar doğru yaptım.orda yanlışım başlamış.Birde muhasebe kayıtlarından da yaptıklarım oldu.Bu kadar zor bir sınavda gidiş yolundan puan verirler diye düşünüyorum yani inşallah

tayka ' Alıntı:
stonhand kardeşim bence bu forumda yazı yazman bile sınavı aklından çıkarmadığını gösteriyor

Hocam yok benimki alışkanlık oldu artık sabah pc yi açtımı yerimlerinden tcmb govtr , burayı ve muh.burosunu açıyorum yeni bir gelişme varmı diye bakıyorum yoksa sınav mınav bende bitti gitti bu sınavdan ben 3 sayfa cevapla geçemezsem zaten artık bir dahaki sınavada girmem dosyayı peşin peşin yakarım :D :D ;D ;D

Şu sınav açıklansa. Hayırlısı ile belgemizi alıp, bi şekilde değerlendirip parayı vursak da başka bir işe yatay geçişşş yapsakkk :)

Sınavı muhtemelen 14 Mayıs cumartesi günü bazı odalar açıklamaya başlar, bazı odalarda notlar henüz elimize ulaşmadı diye 16 Mayısı bekler, fosmer de İnternet sayfasına 13 mayıs cuma yükler, sayfa 16 mayıs pazartesi açılmaya başlar. YAni sizin anlayacağınız Atarsa 40:)

tek dersten kalan çok bence bu kez komisyonun işi zor birazda bakacaklar tek dersi kalanları yeniden gözden geçirecekler bence bu sınav 55-60 gün içinde açıklanır fazla uzamaz yani tahminime göre 13 mayısta bu iş biter daha uzun sürmez hepimize hayırlı olur sonuçlar inşallah