uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Bu dönem sınava giren kişi sayısı oldukça düştüğünden ben biraz erken bekliyorum ama zor gibi görünüyor.

bende muhasebeden ve denetimden girdim muhasebe 4.hakkım inşallah bu sefer geçeriz

şafak karanlık yüzüklerin efendisindeki elendilin ışığı vardı onu bulup aydınlatmak lazım

insanda ders çalişma azmi bırakmıyorlar acıklansın artık da bilelim kaldıkmı geçtikmi ona göre bilsekte çalişmaya da başlasak artık

OZZYY ' Alıntı:
arkadaşlar yusuf sürmen gitti soruları ercan beyazıt hazırlayacak dediğimdede kimse inanmadı bu seferde tahmin ediyorum herkes + 25 puanla başlıyor (yani açılış kaydı 15 puan kebirler 10 puan ) bunun üstüne 21 yevmiye maddesinden 10 tane doğru yapan 55-60 arası puan alır inş hepimiz geçeriz

ercan beyazıt hocanın hazırladığına emin misiniz? Bir ara forumda halim ergen ismi geçiyordu, Eğer gerçekten ercan beyazıt hazırladıysa dediğiniz gibi olabilir, halim ergen hazırladıysa puanlaması nasıldır belli değil

sınavın açıklamasına daha çok zaman varken sayfa neden bu kadar çok ziyaretçi ağırlıyorki ??? çözemedim...

sürekli aklımızın bir köşesinde sınav sonuçları kaldıgı için herhalde çok ziyaretçi alıyor

gece gündüz fark etmiyor sürekli aklımızda.acaba finansalden geçtikmi ??? ???

üçüncü girişimdi ilk temmuzda girdim geçen yıl ... artık alomaliye hastası oldum çıktım açıklanmasına daha çok olmasına rağmen günde 3 kere giriyorum .. tabi normal bir yıldır sürekli sınav sonucu bekleme psikolojisi :))

md83 ' Alıntı:
sınavın açıklamasına daha çok zaman varken sayfa neden bu kadar çok ziyaretçi ağırlıyorki ??? çözemedim...

Cevabı kendinde bulacaksın :D

Tek ders maliyet. umutla bekliyorum. umarım herkes beklediği gibi sonuç alır.

fazla stres ve heyecan sıkıntı yaratır
biraz sabır ve sakinlik!

allah hepinize sabır versin arkadaşlar çok zor bir bekleyiş sıkıntı stres
Allahtan bitirdimde unuttum o sıkıntılı günleri şimdide ruhsat harçları yüzünden sıkıntı stres çekiyorum
off off batsın bu dünya