stajyerzade ' Alıntı:Sizin oda başkanı da çok zekimiş. O söylemese de sınavda' Yapanlar' her zaman geçer .
ASIL 'YAPAMAYANLAR GEÇER' deseydi üniversite sınavında ki 'şifreleme' gibi onun da savcıya ifadeye çağrılması yakındı !!!!
Haketmeyen geçmesin ayrıca 'emek verip yapanlar geçsin' yoksa çalışanla çalışmayan aynı ruhsata sahip olacaksa vay halimize...
OZZYY ' Alıntı:arkadaşlar yusuf sürmen gitti soruları ercan beyazıt hazırlayacak dediğimdede kimse inanmadı bu seferde tahmin ediyorum herkes + 25 puanla başlıyor (yani açılış kaydı 15 puan kebirler 10 puan ) bunun üstüne 21 yevmiye maddesinden 10 tane doğru yapan 55-60 arası puan alır inş hepimiz geçeriz
bilginsucu ' Alıntı:bir an önce açıklansada kurtulsak şu eziyetten, finansaldan iki maddem hatalı yüksek puan bekliyorum bakalım kaç alacaığm bilanço gelir tabolsu hepsini tastamam yaptım tutturdum yevmiyelere madde no büyük defterlere madde no verdim yevmiye toplamlarını aldım kapanış kaydını yaptım inanmassınız her zaman yetişmezdi ama tam 1 saat sürem arttı.
yazdıklarına göre geçmişşin zaten. Neyin eziyetini çekiyorsun ki..
OZZYY ' Alıntı:arkadaşlar yusuf sürmen gitti soruları ercan beyazıt hazırlayacak dediğimdede kimse inanmadı bu seferde tahmin ediyorum herkes + 25 puanla başlıyor (yani açılış kaydı 15 puan kebirler 10 puan ) bunun üstüne 21 yevmiye maddesinden 10 tane doğru yapan 55-60 arası puan alır inş hepimiz geçeriz
Atış serbest diyorsun![]()
stajyerzade ' Alıntı:evet atış önceki söylediklerimede atış diyordun görecezOZZYY ' Alıntı:arkadaşlar yusuf sürmen gitti soruları ercan beyazıt hazırlayacak dediğimdede kimse inanmadı bu seferde tahmin ediyorum herkes + 25 puanla başlıyor (yani açılış kaydı 15 puan kebirler 10 puan ) bunun üstüne 21 yevmiye maddesinden 10 tane doğru yapan 55-60 arası puan alır inş hepimiz geçeriz
Atış serbest diyorsun![]()
stajyerzade ' Alıntı:bilginsucu ' Alıntı:bir an önce açıklansada kurtulsak şu eziyetten, finansaldan iki maddem hatalı yüksek puan bekliyorum bakalım kaç alacaığm bilanço gelir tabolsu hepsini tastamam yaptım tutturdum yevmiyelere madde no büyük defterlere madde no verdim yevmiye toplamlarını aldım kapanış kaydını yaptım inanmassınız her zaman yetişmezdi ama tam 1 saat sürem arttı.
yazdıklarına göre geçmişşin zaten. Neyin eziyetini çekiyorsun ki..
beklemenin eziyetini çekiyorum 60 gün de sınav acıklanması biran önce açıklansada belgemizi alsak kardeş yoksa sınav sonucundan korkum yok ortalamda çok iyi 74 filan olur heralde