uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

sınav kağıtlarını okuduktan sonra,merak ettim acaba tek dersi kalanları kontrol ederlermi ?

ben yusuf sürmende iki sefer kaldım hemde 4 yevmiye yanlışı ile aldığım puan aynı 35 idi..yapanlar derken bunu kastettim 4-5 yevmiye kaydı hatalı olup başka bisey yapmayanlar bile gececek diye söylediler..yoksa tabiki yapan geçer.. :)

stajyerzade ' Alıntı:
Sizin oda başkanı da çok zekimiş. O söylemese de sınavda' Yapanlar' her zaman geçer .
ASIL 'YAPAMAYANLAR GEÇER' deseydi üniversite sınavında ki 'şifreleme' gibi onun da savcıya ifadeye çağrılması yakındı !!!!

Haketmeyen geçmesin ayrıca 'emek verip yapanlar geçsin' yoksa çalışanla çalışmayan aynı ruhsata sahip olacaksa vay halimize...

YAPANLAR GEÇER DERKEN 3-5 YANLIŞ İLE YUSUF SÜRMENDEN HERSEYİ YAPARKEN KALDIK 35 İLE İKİ SEFER..AMA BUNDA SÖYLEDİKLERİ YEVMİYE KAYITLARINDA 3-5 YANLIŞI OLANLAR VE BAŞKA BİSEY YAPMAYANLAR BİLE GEÇECEK DEDİLER KARDESİM...YAPAN TABİKİ GEÇER..SENDE ÇOK ZEKİSİN BU ARADA...

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

aynen bende 4-5 hatayla 38 aldım bu sınavdada 5 yanlışım var bakalım nasıl bir puanlama sistemleri olacak.

yeni sınava göre 30 yevmiyeden 4-5 yanlış az sayılmaz mı? Daha fazla yanlışı olanlarında geçmesi gerekir diye düşünüyorum ama kağıtları okuyanların takdiri önemli olan

arkadaşlar yusuf sürmen gitti soruları ercan beyazıt hazırlayacak dediğimdede kimse inanmadı bu seferde tahmin ediyorum herkes + 25 puanla başlıyor (yani açılış kaydı 15 puan kebirler 10 puan ) bunun üstüne 21 yevmiye maddesinden 10 tane doğru yapan 55-60 arası puan alır inş hepimiz geçeriz

bir an önce açıklansada kurtulsak şu eziyetten, finansaldan iki maddem hatalı yüksek puan bekliyorum bakalım kaç alacaığm bilanço gelir tabolsu hepsini tastamam yaptım tutturdum yevmiyelere madde no büyük defterlere madde no verdim yevmiye toplamlarını aldım kapanış kaydını yaptım inanmassınız her zaman yetişmezdi ama tam 1 saat sürem arttı.

OZZYY ' Alıntı:
arkadaşlar yusuf sürmen gitti soruları ercan beyazıt hazırlayacak dediğimdede kimse inanmadı bu seferde tahmin ediyorum herkes + 25 puanla başlıyor (yani açılış kaydı 15 puan kebirler 10 puan ) bunun üstüne 21 yevmiye maddesinden 10 tane doğru yapan 55-60 arası puan alır inş hepimiz geçeriz

Ağzından bal damlıyor kardeşşş :)

bilginsucu ' Alıntı:
bir an önce açıklansada kurtulsak şu eziyetten, finansaldan iki maddem hatalı yüksek puan bekliyorum bakalım kaç alacaığm bilanço gelir tabolsu hepsini tastamam yaptım tutturdum yevmiyelere madde no büyük defterlere madde no verdim yevmiye toplamlarını aldım kapanış kaydını yaptım inanmassınız her zaman yetişmezdi ama tam 1 saat sürem arttı.

yazdıklarına göre geçmişşin zaten. Neyin eziyetini çekiyorsun ki..

OZZYY ' Alıntı:

Atış serbest diyorsun :)

stajyerzade ' Alıntı:
OZZYY ' Alıntı:

Atış serbest diyorsun :)
evet atış önceki söylediklerimede atış diyordun görecez

stajyerzade ' Alıntı:
bilginsucu ' Alıntı:

yazdıklarına göre geçmişşin zaten. Neyin eziyetini çekiyorsun ki..

beklemenin eziyetini çekiyorum 60 gün de sınav acıklanması biran önce açıklansada belgemizi alsak kardeş yoksa sınav sonucundan korkum yok ortalamda çok iyi 74 filan olur heralde

beklemenin eziyetini çekiyorum 60 gün de sınav acıklanması biran önce açıklansada belgemizi alsak kardeş yoksa sınav sonucundan korkum yok ortalamda çok iyi 74 filan olur heralde

hayırlısı olsun .

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin uzun bir aradan sonra tekrar maliye forumda bikaç satır yazmaya zaman bulabildim bende staj biterken şafak saydık askere gittim ee şafak saydım geldim tekrar sınava girdim baktım hala şafak sayıyorum öte yandan iş arıyorum onun için de şafak sayıyorum yahu her yerden şafak sıkıştırıyor ne yapacaz böyle

arkadaşlar sınava girmek br stres. sonuçları beklemek daha bir stres. eş dost haftada bir soruyor diyorum daha açıklanmadı. ne sınavmış bu böyle diyorlar. 60 gün içinde açıklanıyor. neyse hayırlısıyla bir açıklansa da. üzerimizden şu yük kalksa.

aynen insanlara daha açıklanmadı dedikçe şaşırııyolar 2 ay sınav sonuçu bekliyoruz hangi zamanda yaşıyoruz bilmiyorum ... daha 1 ay var :(((