uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

zorlayalım da o zaman 300 olsun

arkadaşalar yücel beyi aramaya devam edelim o da biz aradıkça sağlıklı bilgi vermek için diğerlerini arayacaktır
baskı yapmaya devam edelim arayan 4. kişi olduk çok acı gerçekten

bu arada alev34 'e döndüm tweet yazma konusunda

Eğer Yücel beyin dediği gibi pazartesi açıklanacaksı ki bundan kasıt Tesmerin açıklamasıdır, bir gün önceden odalara arama izni verildiğini unutmamak lazım. Dolayısıyla bu gün 4-5 gibi arama olabilir.

evte yücel attı 3 oldu:) muhteşemdi ;D

yahu arkadaş bi sayfayı okuyayım diyorum hopp sayfa eklenmiş alevmi geldi gene ne oldu. Arada sedatın listeyede girmişim zıney zneyyyy gelsin belge bakimmmmmm haftayada gelebilir no problem ;D ;D ;D ;D

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşalar yücel beyi aramaya devam edelim o da biz aradıkça sağlıklı bilgi vermek için diğerlerini arayacaktır
baskı yapmaya devam edelim arayan 4. kişi olduk çok acı gerçekten

bu arada alev34 'e döndüm tweet yazma konusunda
:))9 tabii yaa yokluğum belli olmasın demii aratma beni aryın sıkıştırın arkadaşlar bakalım nolcak

snowflake ' Alıntı:
Arkadaşlar geçen dönem aramaların büyük bir kısmını İSMMMO Yön. Kur.Başk. Kazım Mermer yapmıştı.
0 533 294 03 25 arayıp bilgi alabilirsinizz. hepimiz için hayırlı olsunn şimdiden...
kazım beyi de aradım sınavı açıklayack komisyonla birlikte gazinatepte bir eğitim çalışmasındayız henüz hazır değil ne zaman olcağıda belli değil............ miş

Yücel bey 0-532 311 21 09 , arkadaşlar aramaktan korkmayın, adam iyi bir insan , belki oda arandıkça kendini iyi hissediyordur : :P ;D

yücel beyi aradım cevap vermedı . :D evet bekliyoruz açıklanacak ha gayret

stonhand ' Alıntı:
yahu arkadaş bi sayfayı okuyayım diyorum hopp sayfa eklenmiş alevmi geldi gene ne oldu. Arada sedatın listeyede girmişim zıney zneyyyy gelsin belge bakimmmmmm haftayada gelebilir no problem ;D ;D ;D ;D

evet evetttt ben geldimmm belli oluyomu işte geldim burdayım ben bu işte ustayım diyorum telefon elimde bekliyorum : )))

servetciftci ' Alıntı:
snowflake ' Alıntı:
Arkadaşlar geçen dönem aramaların büyük bir kısmını İSMMMO Yön. Kur.Başk. Kazım Mermer yapmıştı.
0 533 294 03 25 arayıp bilgi alabilirsinizz. hepimiz için hayırlı olsunn şimdiden...
kazım beyi de aradım sınavı açıklayack komisyonla birlikte gazinatepte bir eğitim çalışmasındayız henüz hazır değil ne zaman olcağıda belli değil............ miş
hadi buyur burdan yak

Evet cuma vakti geldi , herkese tekrar hayırlı cumalar, hepiniz için dua edecem arkadaşlar

arkadaşlar verilen telefon numaraları hepis doğru ve yetkili insanlar 200 kişilik forumda arayan kişi sayısı 3-5 kişi bu kadar duyarsız olursak adamlar az bile yapıyor bizlere arayın sıkıştırın adam sınav açıklayacak komisyonla birlikta gazinatep iz diyor arasanıza şikayetinizi beklemenin çok ktü bir durum olduğunu kesin bir bilgi verilmesini istemek çok mu zor

önce sizlere sonrada kendime bol bol dua etmeye gidiyorum hayde cumaya cumanız hayırlı olsun.........

yücel bey pazartesi açıklanır dedi . cumadan sonra görüşmek üzree hayırlı cumalar cümleten. ;D

cumaya gidin beyler dua edin : ))