servetciftci ' Alıntı:arkadaşalar yücel beyi aramaya devam edelim o da biz aradıkça sağlıklı bilgi vermek için diğerlerini arayacaktır
baskı yapmaya devam edelim arayan 4. kişi olduk çok acı gerçekten
bu arada alev34 'e döndüm tweet yazma konusunda
kazım beyi de aradım sınavı açıklayack komisyonla birlikte gazinatepte bir eğitim çalışmasındayız henüz hazır değil ne zaman olcağıda belli değil............ mişsnowflake ' Alıntı:Arkadaşlar geçen dönem aramaların büyük bir kısmını İSMMMO Yön. Kur.Başk. Kazım Mermer yapmıştı.
0 533 294 03 25 arayıp bilgi alabilirsinizz. hepimiz için hayırlı olsunn şimdiden...
stonhand ' Alıntı:yahu arkadaş bi sayfayı okuyayım diyorum hopp sayfa eklenmiş alevmi geldi gene ne oldu. Arada sedatın listeyede girmişim zıney zneyyyy gelsin belge bakimmmmmm haftayada gelebilir no problem ;D ;D ;D ;D
hadi buyur burdan yakservetciftci ' Alıntı:kazım beyi de aradım sınavı açıklayack komisyonla birlikte gazinatepte bir eğitim çalışmasındayız henüz hazır değil ne zaman olcağıda belli değil............ mişsnowflake ' Alıntı:Arkadaşlar geçen dönem aramaların büyük bir kısmını İSMMMO Yön. Kur.Başk. Kazım Mermer yapmıştı.
0 533 294 03 25 arayıp bilgi alabilirsinizz. hepimiz için hayırlı olsunn şimdiden...
ileti ' Alıntı:yücel beyi aradım cevap vermedı .evet bekliyoruz açıklanacak ha gayret