uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

kimse kimseyi hor görmesin tabi, herkes beklentileri ölçüsünde başarılı neticede. Ama bir konu varki, elde etmek için çabayı gözönüne almamakta olmaz. ÖSS de % lik dilimlere girip iyi bir okula kapat atabilmek için çaba, onu bitrimek için fizeler finallar tezler, yüksek için geceler gündüzler... bunlarda inanın kolay değildir. tanıdığım açıktan bitirmiş muazzam bilgi sahibi ve zeki insanlar vardı, bazen hayatta insanların örgün eğitim görmesine imkan vermiyor bazende kolaycılık oluyor.

SerbestMüşavir ' Alıntı:
en iyisi bu konuyu en iyisi ben kapatayım :D

şafak atarsa 4 varmı itirazı olan :P

Var tabi kankaaa. Hiç mi askerlik yapmadın :) Atarsa 3 derler ona (Cuma günü için). Hatta bugün bitti artık. Yarın da havada. Şafak doğan güneş işte :D

İSMMMO yu aradım şimdi çalışıyorlar :D

Sınav sonuçları ile ilgili birgelişme var mı dedim. Yok dedi. Bu hafta içi olabilir mi dedim. Yani olabilir dedi. Peki yarın olma ihtimali var mı diye sordum. Şansını fazla zorlama dedi :) Arayın arkadaşlar İSMMMO mesai yapıyor. SBS başvuruları dolayısıyla.

Bende aradım , sınav sonuçları ne zaman açıklanacak dedim belli değil bi gelişme yok dediler

Sedat kardeşim mart sınavı senin 4. hakkındı değilmi ? kaç dersten girdin bu arada

Ya, ben bu sayfa açık olunca daha çok strese girdiğimi farkettim.Eyvallah arkadaşlar ben gider.İnşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur.

smmm34, STAJYER, SerbestMüşavir, fidandurmaz, sevilaktemur, handesis, yahyausta, serkanbulut, sevginur, sedateroglu, honest, accor, simao82, jaques, aydinay, economist21, phoboss, cemcenk, KENAN52, yucemuhasebe, MGS, actroses, tuuba58, rooniin, edogan, servetciftci, taşkın06, caillou, zeyna78, taner.., pn21, CENGİZ YÜKSEL, sürrealistt, Allegro, nevermind, consultant, Sinem_35, fertekc, tayka, sezgink, oztemiz80, asu052, akseker, serkan4174, ateş34, mevzuat, battibalikyangider, stajer34, shqiptar, dilektamer, mtufan84, haktan, Serkan Özdemir, hamdilevent, zirve006, hakan_alt, efemahmut, sserpil, neslihanak, serap81, ECEMRE16, sinanyucel, gencay07, EXETOR, snowflake, nisay, MONAROZA, rabesantradana, dnzc, bareco1, bilginsucu, serkans, s3m, visal58, muhasib, OSMAN_55, semray, merkose, efekoylu, BRONZİ, tealight, halea, sss, deren_, e.topcu, trattataa, SMİRNOFF040, f_kara, bil57, aytenkeles, hakanakay, es.esen, HULYAM, ayyuk, matlup, idealist, hzrlk, tatankayotanka, orhantenruh, erkil45, mhmtgngr38, temmuzda_smmm, mirage80 ve 844 Ziyaretçi bölümü incelemekte.

tesmer duy sesmizi verileri derleyip sunmak bu kadar zor olmasa gerek yeter artık eğer yardıma ihtiyacınız varsa soleyın geleyım yardıma pesmerrrr

işimiz iş
;D
bekle dur
;Dneyse bir sigara yakayım
:)
arkadaş kendımı müsülüme vurdum ınanamıyorum kendimi
:))
ömrümü yedin tesmer
:)) alacağın olsun tesmer
neyse ben müslüm babaya devam edem sabah ola hayrola

pazartesi açıklanıyomuştu da, toplamalaaa yapılıyomuştu masalla masallaaa
eli kulaandaymıştı da....
cumaya kadar hop oturup hop kalkarız bitmez bu çile bitmeeeez

günaydın arkadaşlar,,,haydi hayırlısı,,,,
emeğimizin karşılığını umarım bu gün alırız.....

herkese günaydın...
inşallah çilemizin son bulduğu, mutluluk çığlıkları attığımız bir gün yaşarız :)

günaydın arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama cumadan önce açıklamazlar

herkese günaydın arkadaşlar. bu gün açıklanır mı acaba