uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

günaydın

onlara öyle bir baskı uygulamalıyız ki

bulundukları görevlerinden kaçmak istesinler.

odalar, tesmer,yücel bey, nail bey .bildigimiz kim varsa defalarca arıyalım .

arıyalım arıyalım arıyalım ..

evet arayalım fakat organize olarak mesela aramak isteyen foruma yazsın konuşması bitince tekrar forumda belirtsin hemen bir diğerimiz arayalım gerek yücel beyi gerek tesmeri

Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09

İsmmo 0212 315 84 00

Turmob 0312 232 50 60 [10 Hat]

Tesmer Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460 | 444 60 60 | (312) 475 53 00 (pbx) | Fax: (312) 475 53 14 | e-USE Fax: (312) 475 60 07 | [email protected]

başka tel varsa ekleyiniz.

tüm imkanlarla herkez başlasın .bizim sıkıntılarımızı bir gün bile olsa onlara yaşatalım .

haydi ben başladım 3 telefonum var hepsinden ayrı ayrı arıcam bugun telefonlarını kitlicem onların iş yapamıcaklar .

daha önceden biliyorum

1- yusuf sürmen kendi sitesinden yayınlamıştı biz sınav tarihinden 1 ay sonra tüm kagıtları yetkili yerlere yolluyor demişti.

2- geçen dönem siteye vermişlerdi teknik bir arıza dolayısıyla sonuçlar ekrana gelmiyordu bizim aramalarımız sayesinde komutları aldılar mesaiye kalıp sonuçları yetiştirdiler..

serhat123 henüz saat çok erken mesai bile başlamadı onlar için saat 10 gibi başlayalım

Günaydın arkadaşlar..
Umarım bugün herkes güzel sonuçlarını alır..

biz kaç gündür uyumuyoruz .yarın ne olucak diye ..mesai dokuzda başlıyor .

hepimiz iş yerindeyiz bi metin hazırladım o faks numarası bugun başka bir faks almıcak bizden başka ..

verdim seriye bin defa yollucam ..

tesmer turmob elinizden geldiginiz kadar faks telefon ..lüften ..

Bencede erken hem daha formda da arkadaşlar toplanmadı 10-11 arası başlarız çalışmalara...

dün birer saat arayla ankara oda ve tesmeri arattım, aradım.

tınn diyolar sanki

oda diyorki : bu hafta içi açıklanacak

tesmer: internet sitemizden takip ediliyor....

ezberlemişler

ne olsun aynı,git gel devam.yine bi sınav sonuç dönemi bekliyoruz işte.benim bülo malum ilk sınav dönemi diyordum sınav sonucvunu açıklamıyorlar bari bülo dönse diye,bu sınav dönemi bülo nişanlandı bense halen sınav sonucu bekliyorum :)) anlayacağın herşey herkes değişiyorda bi biz aynı.. :) öpüyorum seni,dikkat et kendine.en kısa zamanda görüşelim bacım :)
cakmasmmm ' Alıntı:
mevzuat ' Alıntı:
cakmasmmm günaydın,nasılsın kardeş görüşmeyeli :)

iyidir tatlım sen nasılsın

arkadaşlar yücel beyle bugün yapacağımız görüşmelerde forumda sonuçları bekleyen yüzlerce kişinin olduğundan ve bize kesin bilgi vermesi durumunda forumda belirtip kendisininde rahatsız edilmemiş olacağından bahsedelim

mevzuat ' Alıntı:
ne olsun aynı,git gel devam.yine bi sınav sonuç dönemi bekliyoruz işte.benim bülo malum ilk sınav dönemi diyordum sınav sonucvunu açıklamıyorlar bari bülo dönse diye,bu sınav dönemi bülo nişanlandı bense halen sınav sonucu bekliyorum :)) anlayacağın herşey herkes değişiyorda bi biz aynı.. :) öpüyorum seni,dikkat et kendine.en kısa zamanda görüşelim bacım :)
cakmasmmm ' Alıntı:
mevzuat ' Alıntı:

hay büloya >:( ne dicemi biliyon boşver bazen sıradanlıkta iyidir...

inşallah kısa zamanda açıklanır..

sürmen sağolsun :'( tek ders bekliyorum bakalım aranabilecekler arasındayım.... mevzucuuum kutlamada görüşelim ::)

katibime laf yok katibime laf yok :) :) :D zaten adam nişanlandı uçtu gitti boyu posu hay devr... neyse.. bitaneciğim inşallah kutlama yaparız.sen aldın sayıyorum ben inşallah biz de alırız da bi güzel kutlarız.. :)
cakmasmmm ' Alıntı:
mevzuat ' Alıntı:
cakmasmmm ' Alıntı:
mevzuat ' Alıntı:

hay büloya >:( ne dicemi biliyon boşver bazen sıradanlıkta iyidir...

inşallah kısa zamanda açıklanır..

sürmen sağolsun :'( tek ders bekliyorum bakalım aranabilecekler arasındayım.... mevzucuuum kutlamada görüşelim ::)

SERHAT123 kardeş göndereceğin faksta ne yazıyor gerekirse biz de aynısını yazalım bana özelden gönderirmisin.
en azından faks gönderirsek kayıtsız kalmazlar belki

12-13 mart smmm sınav sonuçlarının açıklanmasını talep ediyoruz gibi kısa bir metin .

telefon açmaya müsait olmayan arkadaşlar tesmer turmob ismmo ya faks yoluyla ulaşmaya çalışalım ..

teşekkürler.