mevzuat ' Alıntı:cakmasmmm günaydın,nasılsın kardeş görüşmeyeli![]()
cakmasmmm ' Alıntı:mevzuat ' Alıntı:cakmasmmm günaydın,nasılsın kardeş görüşmeyeli![]()
iyidir tatlım sen nasılsın
mevzuat ' Alıntı:ne olsun aynı,git gel devam.yine bi sınav sonuç dönemi bekliyoruz işte.benim bülo malum ilk sınav dönemi diyordum sınav sonucvunu açıklamıyorlar bari bülo dönse diye,bu sınav dönemi bülo nişanlandı bense halen sınav sonucu bekliyorum) anlayacağın herşey herkes değişiyorda bi biz aynı..
öpüyorum seni,dikkat et kendine.en kısa zamanda görüşelim bacım
cakmasmmm ' Alıntı:mevzuat ' Alıntı:cakmasmmm günaydın,nasılsın kardeş görüşmeyeli![]()
cakmasmmm ' Alıntı:mevzuat ' Alıntı:ne olsun aynı,git gel devam.yine bi sınav sonuç dönemi bekliyoruz işte.benim bülo malum ilk sınav dönemi diyordum sınav sonucvunu açıklamıyorlar bari bülo dönse diye,bu sınav dönemi bülo nişanlandı bense halen sınav sonucu bekliyorum) anlayacağın herşey herkes değişiyorda bi biz aynı..
öpüyorum seni,dikkat et kendine.en kısa zamanda görüşelim bacım
hay büloyane dicemi biliyon boşver bazen sıradanlıkta iyidir...
inşallah kısa zamanda açıklanır..
sürmen sağolsun :'( tek ders bekliyorum bakalım aranabilecekler arasındayım.... mevzucuuum kutlamada görüşelim :![]()