uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

artık açıklasınlar bu ne ya böyle yok eli kulağında, yok bugün, yok yarın deli olmamak elde değil. >:(

arkadaşlar yücel beyi arayalım bugün bitti yarını kurtarmaya bakalım arayalım şaka yeter alev sen forumu terket

haktan ' Alıntı:
en son kim görüşmüştü yücel bey ile
enson ben görüştüm sanırım, doğru düzgün bi açıklama yapmıyor ne yazıkki, hep yuvarlak kelimeler , kesin olmayan kelimeler kullanıyor..
sınavdan sonra bu konu başlığı açıldı açılalı söylediğim tek şey 16 mayıstan önce açıklamayacaklarıydı, halende öyle düşünüyorum , yani en azından kayseri odası diğer odalardan 2 gün geç açıklıyor :P

biri facede grup oluştursun....
iddaa ediyorum sınav sonucu bekleyen 2000 kişi bulabilirim diye :)

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yücel beyi arayalım bugün bitti yarını kurtarmaya bakalım arayalım şaka yeter alev sen forumu terket

bak giderimmm haaaaaa

gitme alev sen serveti boşver, bu sayfayı kendi başımıza 300 e ulaştıramayız , senin yardımın lazım valla...

SerbestMüşavir ' Alıntı:
gitme alev sen serveti boşver, bu sayfayı kendi başımıza 300 e ulaştıramayız , senin yardımın lazım valla...

:D tamam tamam gitmem tabii yaaaaa gidermiyim ben hiççç saydayı 300e yaklaştığında herkesin telefonu çalıcak arkadaşlar :D

arkdaşlar yücel beyi sıkıştıralım. aradım yine açmıyo adam benim teli. başkasının teli ile karşıtırıyordur kesin.

başka numaradan arayacam artık.

daha sayfa 300 olmamış birde sınav sonucu beklıyorsunuz bu sayfa 300 olacak başka şansınız yok ne zamanki 300 buldunuz tlefonlarınızı kontrol edebilirsiniz... haydin kolay gelsin

ileti ' Alıntı:
daha sayfa 300 olmamış birde sınav sonucu beklıyorsunuz bu sayfa 300 olacak başka şansınız yok ne zamanki 300 buldunuz tlefonlarınızı kontrol edebilirsiniz... haydin kolay gelsin

akşama kadar işi gücü bırakırım burda paso yazarım :D açıklanmazsa sorarım sana :D

forumda bu sayfayı takip eden 200 e yakın kişi var. bunun 50 tanesi arasa yücel beyi adam net bişey söyler .
biraz daha aktif olmamız lazım. sıkıştırırsak bi açıklama yaparlar ve belirsizlik ortadan kalkar.

daha 233 sayfa var sen burdan gidersen 300ü imkansız bulamayız, baksana 200 tane ziyaretçi var hiçbiri bi kelime yazmak için üye olmuyor, halbuki bütün stajerlerin düşüncelerini hepimiz merak ediyoruz..

yazmazlarsa yazmasınlar yaaa 200 kişiye bedel oluruz biz : )))

tesmeri aradım komisyondan gelmemiş.yani boşa strese girmeye gerek yok cuma ve sonrası açıklanacaka %99 haydı kolay gelsin

bu dönem şu gün şu saatte açıklanacak gibi bir duyuru yapmazlar büyük ihtimalle
geçen dönemki o kötü tecrübeden sonra.....

tam iki saat boyunca f5 basmaktan ve her f5 sonrası küfretmekten yorulmuştum

ileti ' Alıntı:
tesmeri aradım komisyondan gelmemiş.yani boşa strese girmeye gerek yok cuma ve sonrası açıklanacaka %99 haydı kolay gelsin

sen boşver tesmeri falan olayın en sağlam güvenlir kaynağı yücel bey ;)