I
Ynt: Şafak kaç sizce??
yücel beyide aradım oda aynı doğrultuda konuşmuştu. ;D
cumaya artık
yücel beyide aradım oda aynı doğrultuda konuşmuştu. ;D
cumaya artık
ileti ' Alıntı:yücel beyide aradım oda aynı doğrultuda konuşmuştu. ;D
cumaya artık
ileti ' Alıntı:şunun şurasına cumaya ne kaldı eminee ;D
ateş34 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:şunun şurasına cumaya ne kaldı eminee ;D
saffettt benii affet : ))))
zeyna78 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:dün bi ara bi baktım şanjıman kartel ...çıkmacıya dönmüş forum ))
özlem makas atmışta![]()
![]()
gördüm Balık gördüm...
Arkadaşlar bu dönem çok heyecanlı görüyorum hepinizi...
Yasal süre doldu mu farkında değilim...
Biz yasal süreden sonra bekleyip te açıklanmayınca neler yapmıştık...
Hatırlayan vardır belki
Beni aradıklarında (inşallah), geç kaldınız iki dönem önce aramanız gerekiyordu, şu anda önemi kalmadı diyeceğimher karşılarına çıkan çığlık atacak değil ya...
Bu arada kusuruma bakmayın, bir kere Yücel Bey'i aradım cevap vermedi. Daha fazlası içimden gelmiyor arkadaşlar...
nevermind ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:şunun şurasına cumaya ne kaldı eminee ;D
sedat kızcak şimdi sana![]()
sedateroglu ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:şunun şurasına cumaya ne kaldı eminee ;D
Yapma ortağım yaw. Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarımMındar ettik bu arada konuyu. Diğer topicten mi devam etsek acaba?
nevermind ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:şunun şurasına cumaya ne kaldı eminee ;D
Yapma ortağım yaw. Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarımMındar ettik bu arada konuyu. Diğer topicten mi devam etsek acaba?
ne zaman ortak olduk yaaa![]()
sedateroglu ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:şunun şurasına cumaya ne kaldı eminee ;D
ne zaman ortak olduk yaaa![]()
Sen yine ortak olmuşsun. Ben 3 sayfa önce haberim olmadan evlenmişim![]()