uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

SERHAT123 ' Alıntı:
telefonun basıda caresız beklıyorum
bekliyorum ama calmayacak biliyorumm

arabeske bagladım

bu aralar dinlediğim müzikleri gordun dun aksam..... balık ..

sence dururumum nasıl??

biticek mi bunlar yavvv

falçata + tiner

Pes etmeyin arkadaşlar, aralık 2010 sınavı saat 16:30 dan sonra aramalar başlamıştı...

lara ya gidicez mı ??

cok uzaklara gidıcez mı

unutucazmı herseyi

ateş34 ' Alıntı:
smmm38 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
arasak nolcakki artık ne değişcek yırtınıp duruyoruz resmen yaaaa cumaya kadar çıkmıycak galiba bu sonuçlar

Sayın Ateş34 arkadaşım. Sana zahmet bi mail şablonu hazırlasan. burdaki arkadaşlarda tesmere mail atsa .
bazı arkadaşlar yazmak zoruna gidebilir. hazır şablonu mail atar artık.
100 mail atsak bu bile ses getirir

hiç işe yaramaz emin ol bir arkadaşım odayla bağlantıda tanıdığı var bilgi işlemde ona söledim sorduruyo bakalım sonuçlar odalara gelmişmi öğrencek arıycam ben

bi haber alabildin mi

henüz alamadım ama arkadş odaya gidiyo törene bakalım birinci ağızdan yüzyüze ne dicekler

bugün tören mi var o zaman unutalım biz bu günü

Bu dönemde stajerleri yakan yücel bey oldu arkadaş ne demeye pazartesi dersin ne demeye notlar tesmere geldi dersin git işine gücüne bak. Daha 60 gün dolmamış topik uçmuş durumda en azından bir şu cuma günü gelsin ona göre heyecan yapalım daha kaçıncı günde millet kendini kesmeye başlamış yazıktır

evet staj notlarını kontrol edebilirlermi ilk kez giren varmı tabi ??

Allegro ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
arkadaşlar 12-13 mart yeterlilik sınavına ilk defa girenler http://sinav.tesmer.org.tr/ den staj notlarının girilipi girilmediğine bakabilirlermi acaba eğer girilmişse acıklanması muhtemeldir..

ekranda sol üst köşede staj notumu görünüyor ama zaten o orda zaten yazılı değilmiydi?
ilk defa girenlerde ekranda gözükmüyor ancak sınav sonuclarının acıklanmasına yakın tarıhte staj notları gırıılıyo..ilk defa giren arkdaslar lutfen bakabılırlermı..

Arkadaşlar bırakın staj notuymuş falan adamlar cuma açıklayacak bu belli bişey kendinizi üzmeyin boşuna bende sizin gibi çok heyecanlıyım ama anladımki bu iş cumaya kalmış

ilk kez giren arkadaşlar staj notlarınızı bir kontrol edin lütfen girişleriniz yapılmışmı diye ?

ses biriki deneme.......... ilk kez giren arkadaşlar duyuyorsanız , kapıya iki kere vurun