uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

yazar yazar dostum daha çok yazar biz ne badeleler atlattık bugünlere gelene kadar ne komisyonlar ne sınavlar düşünmek bile istemiyorum uykusuz gecelerimi neyse staj notunu yazmışlar varsay nede olsa sonucu biliyorsun bide sınavlar açıklansada kurtulsak şu finansal kabusundan

Yaw geçen dönem sınav açıklandığında bile biz Online işlemlerde notumuzu 2 gün sonra görmüştük. O, ölçü değil. İstatistiklere göre son 7 yılda hiçbir sınav Pazartesi, Cuma, Cumartesi günleri dışında açıklanmamış.

Kadir27 ' Alıntı:
staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar
Kadir kardeş sadece sen bize yardımcı olursun,senden ricam bundan sonra forumu sürekli takip et, staj notuna rakam yazdıkları anda bize haber et olurmu?

sedateroglu ' Alıntı:
Yaw geçen dönem sınav açıklandığında bile biz Online işlemlerde notumuzu 2 gün sonra görmüştük. O, ölçü değil. İstatistiklere göre son 7 yılda hiçbir sınav Pazartesi, Cuma, Cumartesi günleri dışında açıklanmamış.

online işlemlerde evet geç oluyo ama staj notu erken giriliyo aralık sınavında ben girdim yaa staj notu girilmişti sonradan notlar açıklanmıştı

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
Kadir kardeş sadece sen bize yardımcı olursun,senden ricam bundan sonra forumu sürekli takip et, staj notuna rakam yazdıkları anda bize haber et olurmu?

kadirin de hiç iş gücü yoktu.. :):) sana büyük görev geldi kadir :)

boşver işi gücü tabi ne işi gücü olcak bundan önemli :D burdan ayrılma bak sakın kadir

sedateroglu ' Alıntı:
bende aynen katılıyorum bence cuma günü açıklanır en fazla cumartesiye sarkar az kaldı biraz daha sabır son sınavın stresini yaşıyoruz inşallah

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
[/quote

hay hay tabikide kardeşim ne demek dakikası dakikasına söylerim

Al sana benden bir teşekkür puanı ;D hadi yine malı götürdün ilk teşekkür puanımı sana verdim bak kadir :P

tesmeri aradım sonuçlar bu hafta içi açıklanacak dediler

baska arkadasa arattım oda aynı cevabı aldı

boşuna kendınızı yormayın buralarda bence

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Al sana benden bir teşekkür puanı ;D hadi yine malı götürdün ilk teşekkür puanımı sana verdim bak kadir :P

tamam ya senden teşekkür aldım , artık sınavı açıklamasalarda olurr :)) önemli değil bilader birbirimize her zaman yardım etmeliyiz , sonuçta hepimiz pırıl pırıl meslek mensubu olacağızz

şimdi son kanı cuma günü açıklanacağı yönünde mi yani

Kadir27 ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

tamam ya senden teşekkür aldım , artık sınavı açıklamasalarda olurr :)) önemli değil bilader birbirimize her zaman yardım etmeliyiz , sonuçta hepimiz pırıl pırıl meslek mensubu olacağızz
[/quote

inşallah oluruz

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Sedat seni twitter den takip ediyorum, ;D niye twitter da bişey yazmıyon kardeş

Yaw ortaaamm o entel işi. Ben de zaten Yahyaya @ lemek için aktive etmiştim. Daha tweet etmek nasip olmadı. Skpe, MSN, Facebook, forumlarla kafi derecede zaman öldürüyorum zaten.

Arkadaşlar anlaşılan cuma gününe kadar bir sonuç çıkmayacak.
Ayrıca size acizane bir kardeşiniz olarak bir öneride bulunucam.
''Haksızlıklara karşı boyun eğmeyiniz. Aksi takdirde hakklarınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz''. Hz Ali
Cuma gününe kadar tüm arakadaşlar gerek Tesmere gerek İSMMMO ( Paşalara ) gerekli baskıyı kuralım.
Sonuçların ne olacağı tabiki belli değil ama en azından şu bekleme çilesini ve stresi artık son bulsun.
Tüm arkadaşların mutlu ve güzel haberler duyması dileğiyle ii akşamlar herkeze..