Ynt: Şafak kaç sizce??

hahhh tamam sağolKadir27 ' Alıntı:staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar

hahhh tamam sağolKadir27 ' Alıntı:staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar
phoboss ' Alıntı:bence 28 mayısta acıklanacak
Kadir kardeş sadece sen bize yardımcı olursun,senden ricam bundan sonra forumu sürekli takip et, staj notuna rakam yazdıkları anda bize haber et olurmu?Kadir27 ' Alıntı:staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar
sedateroglu ' Alıntı:Yaw geçen dönem sınav açıklandığında bile biz Online işlemlerde notumuzu 2 gün sonra görmüştük. O, ölçü değil. İstatistiklere göre son 7 yılda hiçbir sınav Pazartesi, Cuma, Cumartesi günleri dışında açıklanmamış.
SerbestMüşavir ' Alıntı:Kadir kardeş sadece sen bize yardımcı olursun,senden ricam bundan sonra forumu sürekli takip et, staj notuna rakam yazdıkları anda bize haber et olurmu?Kadir27 ' Alıntı:staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar
ateş34 ' Alıntı:hahhh tamam sağolKadir27 ' Alıntı:staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar![]()
bende aynen katılıyorum bence cuma günü açıklanır en fazla cumartesiye sarkar az kaldı biraz daha sabır son sınavın stresini yaşıyoruz inşallahsedateroglu ' Alıntı:Yaw geçen dönem sınav açıklandığında bile biz Online işlemlerde notumuzu 2 gün sonra görmüştük. O, ölçü değil. İstatistiklere göre son 7 yılda hiçbir sınav Pazartesi, Cuma, Cumartesi günleri dışında açıklanmamış.
SerbestMüşavir ' Alıntı:Kadir kardeş sadece sen bize yardımcı olursun,senden ricam bundan sonra forumu sürekli takip et, staj notuna rakam yazdıkları anda bize haber et olurmu?Kadir27 ' Alıntı:staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar
[/quote
hay hay tabikide kardeşim ne demek dakikası dakikasına söylerim
SerbestMüşavir ' Alıntı:Al sana benden bir teşekkür puanı ;D hadi yine malı götürdün ilk teşekkür puanımı sana verdim bak kadir![]()
Kadir27 ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:Al sana benden bir teşekkür puanı ;D hadi yine malı götürdün ilk teşekkür puanımı sana verdim bak kadir![]()
tamam ya senden teşekkür aldım , artık sınavı açıklamasalarda olurr) önemli değil bilader birbirimize her zaman yardım etmeliyiz , sonuçta hepimiz pırıl pırıl meslek mensubu olacağızz
[/quote
inşallah oluruz
SerbestMüşavir ' Alıntı:Sedat seni twitter den takip ediyorum, ;D niye twitter da bişey yazmıyon kardeş