Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

tayka ' Alıntı:
finansal o kadar muallak bir derski tam anlamıyla kabus oldu

hocalar bu dönem temizleneceği için merak etme o kadar yığılmayı okuyacak halleri yok kalan olacağını beklemiyoruz o riski göz önüne almazlar son hakkı olanlar var bakarsın 50 verirler çoğu kişiye geçirirler dedi

tamam sorular eski tarz geldi ya puanlama y s tarzı olursa. .

ortaya karma bişey çıkarsa ..

amann önemli değil ortalama sorunum yok ortalamayı denetimden yapmıştım zaten o yüzden 50 olsun benim olsun : )) geçelim yeterli ama dediğin gibi tesmere güven olmaz çelilen hesaplar vardı

Ohhh iyi açıklanmamış :D:D:D

Sabahtan beri şehir dışındaydım ne arayan oldu ne soran, ben de dedim heralde açıklandı beni arayan yok kaldım :(

SERHAT123 ' Alıntı:
tamam sorular eski tarz geldi ya puanlama y s tarzı olursa. .

ortaya karma bişey çıkarsa ..

sorusunu hazırlamadığı bir sınası sürmen okurmu sence yok öyle bişiy asistanlarıyla görüşmüştük biz sınavda değerlendirme bizde değil dediler öyle bişiy olmaz bu sınav çok farklı olduğu için kalan olma ihtimali bile yok

oztemiz80 ' Alıntı:

Sabahtan beri şehir dışındaydım ne arayan oldu ne soran, ben de dedim heralde açıklandı beni arayan yok kaldım :(

yaa sen olmadığın için açıklamadılar işte nereye gidiyosun gitme kardeşim otur forumda sayfayı 300 e çıkaramya çalış hem yoksun ohhh açıklanmamış diyosun burda dur

ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

yaa sen olmadığın için açıklamadılar işte nereye gidiyosun gitme kardeşim otur forumda sayfayı 300 e çıkaramya çalış hem yoksun ohhh açıklanmamış diyosun burda dur

He geldim işte hadi açıklasınlar artık :P

SERHAT123 ' Alıntı:
ateş..ortalamada her türlü geçerim ..;;)))

doğrudur diyorum yaa önemli olan tebrikler başarılı oldunuz yazısını görmek ortalama sorunu yaşamamak hukuk ve denetim yüksekti zaten takılmıyorum öyle şeylere zamanında staj sınavında 89 alan 9 kültür yaparak geçmiştim madalya takmadılar : )))
haaa dershaneye ismimi yazmışlardı 2008 haziran staj birincimiz diye :D

form dan ayrılmak yok ..yemegi bile burda diyen ki büyü bozulmasın ..f5

oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

He geldim işte hadi açıklasınlar artık :P

olmaz artık olmaz işte : ))) gidelim evimize artık akşam kanal d de dizi var bakalım cemile napcak ali kaptan cemileeyi buluyo balıkçı ne durumda merak ediyorum yani :D

Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?