Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

uauahahahaa : ))) anaa benden bahsediyomuş :D vallahi bende staj sınavında beklemiyodum o kadarını geçerim diyodum da 89 alan 9 kültür beklemiyodum sağolsun annem okulun bahçesinde oturup dua etmişti birde annem kapalı diye okuldan kovmuşlar çıkıncada kavga etmiştim üstelik kızımı bekliyorum demiş burda yalan atma demişler mali müşavirlik sınavı oluyo burda demişler :D güvenlikçiyi dövüyodum az dahaa

aydinay ' Alıntı:
Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?
yok canım ne alakası var, kazanana hemen belge vermiyorlar zaten

herkese iyi akşamalar diyorum patronum çık diyo artık bekleme yoruldun diyo :D kalma daha git evine dedi ben gidiyorum dizi izlemeye esen kalın forum sakinleri

valla çok güzel geçti ne yalan söyleyeyim ben bu kadar kolay beklemiyodum ama tabiki tesmer in ne yapacağı belli olmaz bir aksilik olmaz ise 7/7 veya en kötü ihtimalle 7/6 bekliyorum maliyete % 50 şans tanıyorum çünkü 2 sayfa full doldurdum giriş yoluma bile puan verse 50 ile geçerim diye düşünüyorum
[/quote]

Maşallah maşallah....
[/quote]

saolasın kardeşim

SerbestMüşavir ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?
Tamam belge yokta kayıt işlemleri, büro tescil belgesi isteyenler.

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Vay Vay Vay kardeşime bak 7/7 yaparsan helal olsun sana, inşallah 7/7 yapar alırsın belgeyi kadirim

İnşallah dostum dediğin gibi olurr , ama hepimiz alacağız inşallah bu dönem belgeyi

ateş34 ' Alıntı:
herkese iyi akşamalar diyorum patronum çık diyo artık bekleme yoruldun diyo :D kalma daha git evine dedi ben gidiyorum dizi izlemeye esen kalın forum sakinleri

Herkese iyi akşamlar ben de çıkıyorum...

Benim patron bak alev bile çıktı hadi sen de çık dedi :D

ateş34 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
eeee kadir mağdem ilk girişin söyle bakalım sınavlar nasıldı kaçtane tehlike bekliyo seni??

valla çok güzel geçti ne yalan söyleyeyim ben bu kadar kolay beklemiyodum ama tabiki tesmer in ne yapacağı belli olmaz bir aksilik olmaz ise 7/7 veya en kötü ihtimalle 7/6 bekliyorum maliyete % 50 şans tanıyorum çünkü 2 sayfa full doldurdum giriş yoluma bile puan verse 50 ile geçerim diye düşünüyorum
iki sayfa doldurduysan sorun olmaz verirler 50 maliyet zordu isim soyisim yazıp yazan çok kişi oldu mutlaka birielri geçecektir vallahi ben ilk aralıkta girdiğimde bende 7 /7 bekliyodum ama hiç beklemediğim bir dersten bırakıldım meslek hukuku :D gönlünce olur umarım sonucunu paylaş tabi bizimle
Yok ya diğer deresler kesin gözüyle bakıyorum ama maliyetten kalırsam kalırım , adamlar oturmuş nasıl olurda biz bu stajerleri dağıtırız diye soru hazırlamışlar , kombine soruydu yaa :) ama yaptık evelallah inşallah sende meslek hukukundan geçersin , ben paylaşırım sonuçları ama sende paylaş olurmu

aydinay ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
Valla bir önceki sınava giren sayısına göre bayağı azalma var öncelikle onu belirteyim, ayrıca belgeyi kazanan sayısıda sınava giren sayısına göre muhtemelen doğru orantıda olup azalacak, bir anda 10.000 kişi belge alacak değilya kardeş, en fazla tüm türkiyede 300-500 kişi belge alır bu sınavda

SerbestMüşavir ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
Valla bir önceki sınava giren sayısına göre bayağı azalma var öncelikle onu belirteyim, ayrıca belgeyi kazanan sayısıda sınava giren sayısına göre muhtemelen doğru orantıda olup azalacak, bir anda 10.000 kişi belge alacak değilya kardeş, en fazla tüm türkiyede 300-500 kişi belge alır bu sınavda
Komplo teorisi yazar olduk beklemekten.

cemilenin hüremin fatmagüln stacerlerin suçu ne karrdeşim yahu ;D ;D

Herkese iyi akşamlar..
Umarım bu çaresizcce bekleyişimiz yarın son bulur ve hayırlı güzel haberler alırız.
Allah herkesin gönlüne göre versin...

bu saatten sonra yapılacak tekşey dua etmektir değerli arkadaşları.

cümlemiz adına diyorumki;

"bizleri ve binlerce stajeri cuma günü telefonu odaları tarafından çalanlardan eyle ya rabbi.."

Akıbetimizi biz bilmesek de notlarımızın an itibariyle çoktan verilmiş olduğunu düşündüğüm için dua etmek için geç olduğu zannındayım.

Umarım herkes hak ettiği sonucu alır.

günaydın kader arkadaşlarım bugünde çetin bekleyişimiz başlıyor bakalım.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun