Ynt: Şafak kaç sizce??
O geçen sınavdı
SERHAT123 ' Alıntı:fatmagül daha iyi uyardı.
O geçen sınavdı

SERHAT123 ' Alıntı:fatmagül daha iyi uyardı.
yok canım ne alakası var, kazanana hemen belge vermiyorlar zatenaydinay ' Alıntı:Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?
Tamam belge yokta kayıt işlemleri, büro tescil belgesi isteyenler.SerbestMüşavir ' Alıntı:yok canım ne alakası var, kazanana hemen belge vermiyorlar zatenaydinay ' Alıntı:Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?
SerbestMüşavir ' Alıntı:Vay Vay Vay kardeşime bak 7/7 yaparsan helal olsun sana, inşallah 7/7 yapar alırsın belgeyi kadirim
ateş34 ' Alıntı:herkese iyi akşamalar diyorum patronum çık diyo artık bekleme yoruldun diyokalma daha git evine dedi ben gidiyorum dizi izlemeye esen kalın forum sakinleri
Yok ya diğer deresler kesin gözüyle bakıyorum ama maliyetten kalırsam kalırım , adamlar oturmuş nasıl olurda biz bu stajerleri dağıtırız diye soru hazırlamışlar , kombine soruydu yaaateş34 ' Alıntı:iki sayfa doldurduysan sorun olmaz verirler 50 maliyet zordu isim soyisim yazıp yazan çok kişi oldu mutlaka birielri geçecektir vallahi ben ilk aralıkta girdiğimde bende 7 /7 bekliyodum ama hiç beklemediğim bir dersten bırakıldım meslek hukukuKadir27 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:eeee kadir mağdem ilk girişin söyle bakalım sınavlar nasıldı kaçtane tehlike bekliyo seni??
valla çok güzel geçti ne yalan söyleyeyim ben bu kadar kolay beklemiyodum ama tabiki tesmer in ne yapacağı belli olmaz bir aksilik olmaz ise 7/7 veya en kötü ihtimalle 7/6 bekliyorum maliyete % 50 şans tanıyorum çünkü 2 sayfa full doldurdum giriş yoluma bile puan verse 50 ile geçerim diye düşünüyorumgönlünce olur umarım sonucunu paylaş tabi bizimle
Valla bir önceki sınava giren sayısına göre bayağı azalma var öncelikle onu belirteyim, ayrıca belgeyi kazanan sayısıda sınava giren sayısına göre muhtemelen doğru orantıda olup azalacak, bir anda 10.000 kişi belge alacak değilya kardeş, en fazla tüm türkiyede 300-500 kişi belge alır bu sınavdaaydinay ' Alıntı:Tamam belge yokta kayıt işlemleri, büro tescil belgesi isteyenler.SerbestMüşavir ' Alıntı:yok canım ne alakası var, kazanana hemen belge vermiyorlar zatenaydinay ' Alıntı:Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?
Komplo teorisi yazar olduk beklemekten.SerbestMüşavir ' Alıntı:Valla bir önceki sınava giren sayısına göre bayağı azalma var öncelikle onu belirteyim, ayrıca belgeyi kazanan sayısıda sınava giren sayısına göre muhtemelen doğru orantıda olup azalacak, bir anda 10.000 kişi belge alacak değilya kardeş, en fazla tüm türkiyede 300-500 kişi belge alır bu sınavdaaydinay ' Alıntı:Tamam belge yokta kayıt işlemleri, büro tescil belgesi isteyenler.SerbestMüşavir ' Alıntı:yok canım ne alakası var, kazanana hemen belge vermiyorlar zatenaydinay ' Alıntı:Yas arkadaşlar galiba bu ruhsat törenleri yüzünden açıklanmıyor. Şimdi kazanan odaya koşacak yoğunluk kalabalık, ne dersiniz?
SerbestMüşavir ' Alıntı:Herkese iyi akşamlar, kadir sen halen burdasın değilmi ;D