Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

şaka bir tarafa arkadaşlar sınav çıkışı bitti dediğim iş bugün sınav açıklanınca kalsam neden kaldım diyemeyeceğim
bir ruh hali kapladı beni kısacası kocaman bir belirsizlik sizler ne hissediyorsunuz kutunuzda büyük mü çıkacak küçük mü.........

servetciftci ' Alıntı:
şaka bir tarafa arkadaşlar sınav çıkışı bitti dediğim iş bugün sınav açıklanınca kalsam neden kaldım diyemeyeceğim
bir ruh hali kapladı beni kısacası kocaman bir belirsizlik sizler ne hissediyorsunuz kutunuzda büyük mü çıkacak küçük mü.........

+1

ben tek finansal kaldı ondan girdim.

sınav çıkışı tamam bitti bu iş yaa dedim..

95 altı verirlerse dava açacam diyorum ;D

ben de sınavdan çıkınca belgeyi aldım diyordum, şimdi tesmerdekilere belge verecem biraz daha uzarsa bu not açıklama işi. >:(

günaydın bende muhasebeden girdim...sınav çıkışı kesin bitti bu iş diyenlerdenim ama iki gündür bi telaş acabalara düştüm..allah yardımcımız olsun...

bugünde açıklamayacaklar muhtemelen, genelde pazartesi ve cuma açıklıyorlar... Sedat kardeşim dün istatistik çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam..

arkadaşlar herşey sonuçlanmış imzadaymış bu akşam odalara gönderilecekmiş yarın geçenler telle aranacakmışş..
cuma sabahıda herkez ekrandan görecekmiş.

elyesa.06 ' Alıntı:
arkadaşlar herşey sonuçlanmış imzadaymış bu akşam odalara gönderilecekmiş yarın geçenler telle aranacakmışş..
cuma sabahıda herkez ekrandan görecekmiş.

bilginin kaynağı?

;D elikulaaanda arkadaşlar merak etmeyin çok yakında, reklamlardan sonra açıklıycaklar