uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

nevermind ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
staj notu kısmında hiç bir şey yazmıyo henüz arkadaşlar
Kadir kardeş sadece sen bize yardımcı olursun,senden ricam bundan sonra forumu sürekli takip et, staj notuna rakam yazdıkları anda bize haber et olurmu?

kadirin de hiç iş gücü yoktu.. :):) sana büyük görev geldi kadir :)

sınav açıklanana kadar en büyük görevimiz budur yaa napalım :)

sedat tamam ortaamm :P

---------------------------------------------
actroses kardeş sen yenisin galiba :) şaka bi yana epeydir uğraşıyoruz, ama adamların eline mahkumuz tek yapabildiğimiz , telefonla aramak, faks çekmek, mızmızlanmak v.s. v.s. ... istedikleri gibi oynatıyorlar ve istedikleri zaman açıklıyorlar, biz ise sadece burda yırtınıp duruyoruz, daha sonra ne mi oluyor, belgeyi aldıktan sonra bu siteyi hatırlamıyoruz bile , bu sitede atıp tutuyoruz ama belgeyi alana kadar , bizimde elimizden sadece bu geliyor sanırım.

ateş34 ' Alıntı:
boşver işi gücü tabi ne işi gücü olcak bundan önemli :D burdan ayrılma bak sakın kadir

burdan ayrılmam tabikide ne demek efendim :) bende umutluyum her an açıklanabilir aslında , yücel bey elikulağında demiş nede olsa , heriftede ne kulak varmış anasını satam :)

Kadir27 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
boşver işi gücü tabi ne işi gücü olcak bundan önemli :D burdan ayrılma bak sakın kadir

burdan ayrılmam tabikide ne demek efendim :) bende umutluyum her an açıklanabilir aslında , yücel bey elikulağında demiş nede olsa , heriftede ne kulak varmış anasını satam :)

saatimi kurup gece3te kalkıp bakcam hala burda mısın??görevini yapıyor musun diye :):)

eeee kadir mağdem ilk girişin söyle bakalım sınavlar nasıldı kaçtane tehlike bekliyo seni??

Sınav ne kadar uzun süre sonra açıklanırsa sizin haliniz o kadar kötü olacak gibi görünüyor :-)

Sabır arkadaşlar :-)

Aslında forumun yaklaşık 2 aydır takipcisim ama hiç yorum yazmak kısmet olmadı. Dediğin çok doğru aslında emin ol şimdi burda veryansın eden kardeşlerim belgeyi aldıktan dan sonra düzene uyarak nasıl olsa köprüyü geçtik havasına bürüneceklardir, gerçi onlarda haklılar ama kesinlikle Allah kısmet ederde şu sınavı verirsem düzene baş kaldırmak bizim işimiz olacaktır. Adamlar kendi çiflikleri gibi yönetiyolar utanmadan insanlardan aldıkları şu ruhsat parası dünyanın hiç bir yerinde olacak şey değil. Ama her akşamın bir seheri vardır elbet..

nevermind ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

saatimi kurup gece3te kalkıp bakcam hala burda mısın??görevini yapıyor musun diye :):)

tabikide beklerim ama hepinizinde ayakta olması gerek o saatte , kendi kendimne verecek halim yok ya müjdeyi :) uyumak yok yola devam arkadaşlar :)

ateş34 ' Alıntı:
eeee kadir mağdem ilk girişin söyle bakalım sınavlar nasıldı kaçtane tehlike bekliyo seni??

valla çok güzel geçti ne yalan söyleyeyim ben bu kadar kolay beklemiyodum ama tabiki tesmer in ne yapacağı belli olmaz bir aksilik olmaz ise 7/7 veya en kötü ihtimalle 7/6 bekliyorum maliyete % 50 şans tanıyorum çünkü 2 sayfa full doldurdum giriş yoluma bile puan verse 50 ile geçerim diye düşünüyorum

Kadir27 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

valla çok güzel geçti ne yalan söyleyeyim ben bu kadar kolay beklemiyodum ama tabiki tesmer in ne yapacağı belli olmaz bir aksilik olmaz ise 7/7 veya en kötü ihtimalle 7/6 bekliyorum maliyete % 50 şans tanıyorum çünkü 2 sayfa full doldurdum giriş yoluma bile puan verse 50 ile geçerim diye düşünüyorum

Maşallah maşallah....

Vay Vay Vay kardeşime bak 7/7 yaparsan helal olsun sana, inşallah 7/7 yapar alırsın belgeyi kadirim

Kadir27 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

iki sayfa doldurduysan sorun olmaz verirler 50 maliyet zordu isim soyisim yazıp yazan çok kişi oldu mutlaka birielri geçecektir vallahi ben ilk aralıkta girdiğimde bende 7 /7 bekliyodum ama hiç beklemediğim bir dersten bırakıldım meslek hukuku :D gönlünce olur umarım sonucunu paylaş tabi bizimle

maliyette biraz sıkıntı var aralık sınavı kolaydı çünkü geçen çok oldu genelde de maliyet bir zor bir kolay oluyo ama bu herkesi bırakacaklar anlamıda taşımaz tabi yalan yalnış olsa bile bişiyler yapanlara 50 falan verirler bence çünkü mutlaka birileri geçicek

aydinay ' Alıntı:
Alev Finasaldan kaç bekliyorsun?

vallahi dershanedeki hocayla bir değerlendirme yaptığımızda yaklaşık 70 - 75 civarı not alırsın dedi bana dönem içinden 3 dönem sonundan da 2 hatalı kaydım vardı gelir tablosu falan yaptım bilançoya dokunmadım dedim oda 70-75 arası alırsın dedi ama bilmiyorum

finansal o kadar muallak bir derski tam anlamıyla kabus oldu

ben meslek ve finansaldan girdim meslekten de 4 sorum full doğruydu 1 soru hatalıydı ne olduğu belli olmayan bir soruydu işte aranmayı bekliyorum ama bakalım

ateş34 ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
Alev Finasaldan kaç bekliyorsun?

vallahi dershanedeki hocayla bir değerlendirme yaptığımızda yaklaşık 70 - 75 civarı not alırsın dedi bana dönem içinden 3 dönem sonundan da 2 hatalı kaydım vardı gelir tablosu falan yaptım bilançoya dokunmadım dedim oda 70-75 arası alırsın dedi ama bilmiyorum
Muhtemelen eski sistem okurcaklar ki öyleyse alırsın.