nevermind ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:strese girdim ya
son hakkım inş geçmişimdir..korku telaş sardı ya...
aynen benim de son hakkım![]()
telefonu açan arkadaş sanırım kafadan noksan ben durumu anlattım ne dese iyi bende kanuni sultan süleymanım dedi .................servetciftci ' Alıntı:dur bir deneyeyimaydinay ' Alıntı:ahmedinejat burdaydı o söyledi dersin...servetciftci ' Alıntı:tesmeri arayacam irandaki dayımı asmak üzerelermiş son isteği olarak benim sınav sonucumu merak etmiş bir söylermisiniz desem işe yarar mı...........
gitti dedigencay07 ' Alıntı:servet kardeşim odalara gittimi dedi yoksa daha gönderilecek mi?
O devşirmenin hakkından pargalı gelir.servetciftci ' Alıntı:telefonu açan arkadaş sanırım kafadan noksan ben durumu anlattım ne dese iyi bende kanuni sultan süleymanım dedi .................servetciftci ' Alıntı:dur bir deneyeyimaydinay ' Alıntı:ahmedinejat burdaydı o söyledi dersin...servetciftci ' Alıntı:tesmeri arayacam irandaki dayımı asmak üzerelermiş son isteği olarak benim sınav sonucumu merak etmiş bir söylermisiniz desem işe yarar mı...........
ateş34 ' Alıntı:yaawwww bu küçük yaşta bu kadar heyecanı kaldırmıyo şu yüreğim benim yaa
aydinay ' Alıntı:O devşirmenin hakkından pargalı gelir.servetciftci ' Alıntı:telefonu açan arkadaş sanırım kafadan noksan ben durumu anlattım ne dese iyi bende kanuni sultan süleymanım dedi .................servetciftci ' Alıntı:dur bir deneyeyimaydinay ' Alıntı:ahmedinejat burdaydı o söyledi dersin...servetciftci ' Alıntı:tesmeri arayacam irandaki dayımı asmak üzerelermiş son isteği olarak benim sınav sonucumu merak etmiş bir söylermisiniz desem işe yarar mı...........
oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:yaawwww bu küçük yaşta bu kadar heyecanı kaldırmıyo şu yüreğim benim yaa
Küçülde cebime gir 24 yaşına gelmiş hala küçüğüm diyo ya...![]()
ileti ' Alıntı:ı love you tesmer ı love you yucel ı love you nail sanlı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()