tayka ' Alıntı:sabahtan şu saate kadar 10 tane sigara içmişim
ateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:yaawwww bu küçük yaşta bu kadar heyecanı kaldırmıyo şu yüreğim benim yaa
Küçülde cebime gir 24 yaşına gelmiş hala küçüğüm diyo ya...![]()
ananaaa çokmu büyüğüm gerçi anamda bazen kızdığında işine gelmiyo diyo şu gün evlendirsem gitmem demezsin diyo işine gelince küçüğüm diyosun diyoo amaaa 24 deee büyük değilkii yaaa
ateş34 ' Alıntı:yaawwww bu küçük yaşta bu kadar heyecanı kaldırmıyo şu yüreğim benim yaa
nevermind ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:strese girdim ya
son hakkım inş geçmişimdir..korku telaş sardı ya...
aynen benim de son hakkım![]()
SerbestMüşavir ' Alıntı:diğer sitede Mali Müşavir oldum diyen eleman halen kaynağını söylemedi,
KAdirim sana bir kere daha teşekkür ettim, sen bakmaya devam et ,Kadir27 ' Alıntı:Daha gelen giden yok tesmer in sayfasından staj notu yeri hala boş bişe yazmıyo
Arkadaşı bağlı olduğu odadan aramışlar. No tanıdık No dayıSerbestMüşavir ' Alıntı:diğer sitede Mali Müşavir oldum diyen eleman halen kaynağını söylemedi,
sule1984 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:ı love you tesmer ı love you yucel ı love you nail sanlı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Öğrendinmi yoksa arkadaşım?
Kadir27 ' Alıntı:Alev 86 doğumlumusun?
ileti ' Alıntı:sule1984 ' Alıntı:ileti ' Alıntı:ı love you tesmer ı love you yucel ı love you nail sanlı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Öğrendinmi yoksa arkadaşım?
ne gezer haala tek taştayım)
aydinay ' Alıntı:Arkadaşı bağlı olduğu odadan aramışlar. No tanıdık No dayıSerbestMüşavir ' Alıntı:diğer sitede Mali Müşavir oldum diyen eleman halen kaynağını söylemedi,
aydinay ' Alıntı:Arkadaşı bağlı olduğu odadan aramışlar. No tanıdık No dayıSerbestMüşavir ' Alıntı:diğer sitede Mali Müşavir oldum diyen eleman halen kaynağını söylemedi,
kim olduğunu söyleyemem, ama kesin bir bilgi 2-3 gün içerisinde açıklanacakmış...ateş34 ' Alıntı:simao82 ' Alıntı:arkadaşlar sonuçlar belli olmuş ancak duyuru için 2-3 gün daha bekleyeceklermiş..
kim dedi ???