akseker ' Alıntı:zeyna78 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:akseker ' Alıntı:uyan bursa odası uyannnnnnnn
Oda başkanınızın numarasını vereyim mi![]()
![]()
Kardeşim hep en sona kalıyor sizin oda... Hayırlısı...
Odalar aramaya başladı ise ismmmo da bugün başlar bence...
Kalırsa da yarın devam eder...
diyecek söz yok abla.
SERHAT123 ' Alıntı:her yanımdan ateş çıkıyo...
nevermind ' Alıntı:beni adana odası aradı listeler geldi soyadınız mı değişti dedi ????
handesis ' Alıntı:arkadaşlar ismmmo yu aradım.diğer odalar aramalara başlamış dedim.bize gelen bir şey yok,onların stajyer sayısı az bizde henuz arama yok dediler...gıcık oldumm
ısırgan ' Alıntı:bekledim bekledim dayanamayıp tuvalete gittim o sırada odadan aramışlar iyi mi? hay ben böyle işin....
battibalikyangider ' Alıntı:ısırgan ' Alıntı:bekledim bekledim dayanamayıp tuvalete gittim o sırada odadan aramışlar iyi mi? hay ben böyle işin....
tüh ya siz hangi odadandınız?
ısırgan ' Alıntı:bekledim bekledim dayanamayıp tuvalete gittim o sırada odadan aramışlar iyi mi? hay ben böyle işin....
SERHAT123 ' Alıntı:çok agır oda cokkkk..
bi havalar bi havalar
en önce onların vermesi lazım ..
zeyna78 ' Alıntı:akseker ' Alıntı:zeyna78 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:akseker ' Alıntı:uyan bursa odası uyannnnnnnn
Oda başkanınızın numarasını vereyim mi![]()
![]()
Kardeşim hep en sona kalıyor sizin oda... Hayırlısı...
Odalar aramaya başladı ise ismmmo da bugün başlar bence...
Kalırsa da yarın devam eder...
diyecek söz yok abla.
Haklısın kardeşim...
SERHAT123 ' Alıntı:her yanımdan ateş çıkıyo...
Sakin ol yahu...nevermind ' Alıntı:beni adana odası aradı listeler geldi soyadınız mı değişti dedi ????
Onun için mi aramışlar canım...
ateş34 ' Alıntı:arkadaşlar ismmmo başladı aramaya arananlar oluyo telefonların sesini açın yaaa benide arasnlar
tayka ' Alıntı:bursa odasına gelen bişey yok daha
FOREVERSMMM ' Alıntı:tebrıkler arkadasım hangı oda.kac yanlısın vardı..phoboss ' Alıntı:arkadaşlar arandım fınansal 80.
tuuba58 ' Alıntı:akadaşlar kar zarar yanlıştı yevmiyelerimde ama hata 0 dı sivas odasından arandım mali müşavirim....darısı emek veren herkesin başına....