Ynt: Şafak kaç sizce??
tebriklerrr. hangi odaa
ileti ' Alıntı:ve bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsun
tebriklerrr. hangi odaa
ileti ' Alıntı:ve bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsun
cep yanımdayda bürodan aradılarzeyna78 ' Alıntı:ısırgan ' Alıntı:bekledim bekledim dayanamayıp tuvalete gittim o sırada odadan aramışlar iyi mi? hay ben böyle işin....
Benim gibi cebinde taşısaydın telefonları![]()
tebrıkler hangı odadansın arkadasımileti ' Alıntı:ve bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsun
sedateroglu ' Alıntı:tayka ' Alıntı:bursa odasına gelen bişey yok daha
tayka dostum. TC ni yazarsan battıbalıkyangider abimiz anında öğreniverir notunuHatta takviye bile yaptırır. Öyle delikanlı adamdır kendileri
![]()
yok yaa aranmadım ben dahaoztemiz80 ' Alıntı:Alev, ateş her neyse sen naptın yok mu bi gelişme ?
caillou ' Alıntı:izmir finansal 85 ve SMMM YİM Allahım sana binlerce kere şükürler olsun bu anı bana yaşattığın için
darısı herkesin başına
ateş34 ' Alıntı:yok yaa aranmadım ben dahaoztemiz80 ' Alıntı:Alev, ateş her neyse sen naptın yok mu bi gelişme ?
DEHAYA GÖRE 6 YANLIŞ AMA kıytırıktan yanlışlardı darısı başınızaes.esen ' Alıntı:caillou ' Alıntı:izmir finansal 85 ve SMMM YİM Allahım sana binlerce kere şükürler olsun bu anı bana yaşattığın için
darısı herkesin başına
nasıldı yanlış kaç tane
caillou ' Alıntı:izmir finansal 85 ve SMMM YİM Allahım sana binlerce kere şükürler olsun bu anı bana yaşattığın için
darısı herkesin başına
oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:yok yaa aranmadım ben dahaoztemiz80 ' Alıntı:Alev, ateş her neyse sen naptın yok mu bi gelişme ?
Yav aranma işi yaş belki hiç aramazlar yok mu bi tanıdığın ?