uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

bugün geçer haftayı bekliycez önümüzde sınavın açıklanmasına tahminen 4-5 gün var gibi geliyo bana bu süre zarfdında sayfa 300 olur sınavda açıklanır diyorum

finansaldan 2. denetim-vergiden ilk girişimdi. aranmayı bekliyorum. çok umutluyum :-\

yaklaşık 150 kişi var sayfada , herkes bişey yazsın arkadaşlar :D bi el atın bakalım...

merhaba bende inşallah geçerim diyorum ama bir yandan da kaldım diyorum.Hayırlısı ne ise o olsun.3.girişim maliyet ve finansaldan girdim

valla bende şimdi aradım. kibar bir şekilde sordum ve kendiside aynı güzellikte "herhalde pazartesi açıklanacak" dedi.

benim finansaldan 4.vergi ve meslekten 3. girişim.bakalım vergi sallantıda gibi ama meslek ve finansal ii geçti...

bence bugun açıklanmamısı için hiçbir neden yok .

neslihanak ' Alıntı:
merhaba bende inşallah geçerim diyorum ama bir yandan da kaldım diyorum.Hayırlısı ne ise o olsun.3.girişim maliyet ve finansaldan girdim

maliyette fenaymış bu dönem inşallah geçersin

benimde 2.girişim finansal analiz ve finansal muhasebe bende aranmayı bekliyorum .
acaba cepimi versem hayrına biri beni arasa......... ::)

arkadaşlar açıklanacak olsa öğlene doğru mailler odalara gidiyor odalar saat 4 ten sonra açıklıyor odalara mail gitmediğine göre işimiz haftaya kaldı

vallahi bende ilk girişimde 5 tane verdim meslek ve finansaldan kaldım aranmayı bekliyorum ama bakıcaz artık ama bugün zor gibi şu aramalar bir başlasa aranan birileri olsa süper olcak

Arkadaşlar siteye girenlerin çoğunluğu istanbul odasınamı bağlı acaba çok merak ediyorum. Bi anket yapabilme imkanımız varmı acaba?

servetciftci ' Alıntı:
benimde 2.girişim finansal analiz ve finansal muhasebe bende aranmayı bekliyorum .
acaba cepimi versem hayrına biri beni arasa......... ::)
sen ver ben ararım seni sende beni ara :D meslek ve finansal beinmde

oky ' Alıntı:
neslihanak ' Alıntı:

maliyette fenaymış bu dönem inşallah geçersin

zor olduğu için birşeyler yaptım.2.soruda da muhasebe kayıtları yaptım bir ihtimal 50 verirler mi diye umutla bekliyorum.