uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Arkadaşlar siteye girenlerin çoğunluğu istanbul odasınamı bağlı acaba çok merak ediyorum. Bi anket yapabilme imkanımız varmı acaba?

Balıkesir Odası

arkadaşlar ben dahil 3 arkadaşımız yücel beyle görüştüğümüzü yazdık sitede nerden baksan 200 kişi var biz çekiyoruz onlarda çeksin aramaya devam edelim

yücel beyin cepi: 0532 311 21 09

evet vardı ..

boş kagıdı al katla katla uçak yap ..öyle salon görevlisine ver .

Yücel beye sonunda bende ulaştım. Ses tonundan pek muhterem bi insan olduğu anlaşılıyor, pazartesi açıklanacak muhtemelen dedi arkadaşlar bilginize. Herkes arasın bence en azından kendinizi iyi hissedersiniz valla.

zaten sonuçlar açıklansaydı şimdiye kadar birilerinin aranması gerekmiyor muydu? ya da aramalar öğleden sonra mı başlıyor? bilgisi olan var mı bu konuda

handesis ' Alıntı:
zaten sonuçlar açıklansaydı şimdiye kadar birilerinin aranması gerekmiyor muydu? ya da aramalar öğleden sonra mı başlıyor? bilgisi olan var mı bu konuda
öğleden sonra başlıyor aramalar

bence çoktan başlardı aramalar bugün açıklanmaz gibi

Arkadaşlar geçen dönem aramaların büyük bir kısmını İSMMMO Yön. Kur.Başk. Kazım Mermer yapmıştı.
0 533 294 03 25 arayıp bilgi alabilirsinizz. hepimiz için hayırlı olsunn şimdiden...

yucemuhasebe ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
Bizim sınavdada acaba şifre varmıydı arkadaşlar : :P haberi olan varmı

maliyet şifreliydi :) dagıtım anahtarlarını sınav öncesi dağıtmışlar şifre niyetine

evet yaa maliyette bayağı şifre koymuşlar tam çözemedim şifreyi, uyduyla oynadım ama nafile :P

nerde göremedim daha 300. sayfayı 300 geçtikmı artık bekleyebılırsınız aranmayı
;) :D ;D :)