uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Allah dualarımızı kabul etsin cuma mızı hayırlı eylesin inşallah

arandımmmmmmmmmmmm.ama arayan bi mükellefti ;D

phoboss ' Alıntı:
arandımmmmmmmmmmmm.ama arayan bi mükellefti ;D

şu günlerde böyle espiriler yapma forumdakiler seni parçalayabilirler : ))) baştada benn amann sakın sakın yapmaa

az önce ankara odasına gittim sınav sonuçları hakkında bilgi almak için malesef sonuçlar yok kimse bilemiyor ''son gün biz de öğreniyoruz'' deniyor yani daha bu konu uzun sürer arkadaşlar herkese iyi çalışmalar dilerim

Bencede bugün açıklanmaz , Yücel amca pazartesi dedi bana.

Pazartesi günü manimüşavir olacan dedi : :P

oztemiz80 ' Alıntı:
Bisürü dua ettim geldim. ee hani açıklanmamış :D:D
vayyy oztemiz abiii naber yaa banada dua ettinmi : )))
alev34 ben

Kimsenin umudu kalmadı galiba bugüne dair..
Açıkçası benim kalmadı umudum...
Ne olur sanki bugün açıklasalardı
Tek dersten sınava girdim o da finansal muhasebe...
Şu hayırlı günde Allah herkesin gönlüne göre versin..

yaa sorma ufak tefek aksilikler oldu daa geldik işte burdayım şimdi eeee oluyoruzmu bu sefer mali müşavir alıyomuyuz belgeyi kaç dersten girdin

oky ' Alıntı:
yaa sorma ufak tefek aksilikler oldu daa geldik işte burdayım şimdi eeee oluyoruzmu bu sefer mali müşavir alıyomuyuz belgeyi kaç dersten girdin

Ben 2 sınavdır tek ders finansaldan giriyorum. Geçen dönemde 35 verdi malum vatandaş, Şok geçirdim.:( İ
lk sınavda 6 sını birden verip iki sınavdır bununla uğraşmaktan hayatım söndü beya...

oky ' Alıntı:

Seninde 2 ders kalmış değil mi?

şoka girme yaaa bende aralıkta ilk kez tanıştım kendisiyle 5 ders verdim meslek hukuku ve finansaldan girdim bu dönem aranırım artık heralde 2. girişimdi işte

oky ' Alıntı:
şoka girme yaaa bende aralıkta ilk kez tanıştım kendisiyle 5 ders verdim meslek hukuku ve finansaldan girdim bu dönem aranırım artık heralde 2. girişimdi işte

İnşallah cümlemiz aranırız. Ben şimdiden cep aran kampanyasına üye oldum odadan beni aradıklarında bir de kontor kazanacam :D:D:D:D

bende oldum bende : )) aranmam gerek mutlaka aramazlarsa ben ararım onları vallahi