uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

serkanbulut ' Alıntı:
7 dersten 6 sını verdim ama maliyeti 3 sınavda veremedim bu son hakkımdı inşallah iyi sonuç gelir.ne sabah oluyor ne akşam beklemekten yemek bile yiyemez oldum bu zulüm nedir anlamadım

Aralıktaki maliyet sınavına girdiniz mi....

serkanbulut ' Alıntı:
7 dersten 6 sını verdim ama maliyeti 3 sınavda veremedim bu son hakkımdı inşallah iyi sonuç gelir.ne sabah oluyor ne akşam beklemekten yemek bile yiyemez oldum bu zulüm nedir anlamadım

benımde son hakkımdı martta maliyete girdim,çok merak ediyorum soru çokmu basitti,yanı kaç mali müşavir hemen çözebilirdi o soruyu,umarım hakeden herkes karşılığını alır,pazartesi gelmez bilmez artık,ne zaman aramaya başlayacaklar ki?cumartesi arıyorlarmı normalde

Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09

sınav açıklanma tarihini merak edenler başkanı arasın

bugün için hiç umudum kalmadı anlaşılan bi 7 gün daha bekleyecez

aradığımız kişiye şuan ulaşılamıyor yücel beyin başkaca no su varmı?

Arkadaşlar 1 dakika önce yücel beyle görüştüm.Sağolsun çok mütevazi bir beyfendi.Sınav kağıtlarının tesmere ulaştığını söyledi..Şuan derlemeler yapılıyor.Yüklemelerde pazartesi yapılacağını söyledi.Sonuçların hepimize hayırlı olmasını Diliyorum.

yahu ulaştıysa bugün yarın yüklesinler arkadaş ne hakları var pazartesiye kadar bizleri bekletiyorlar.

bende ilk temmuz sınavında 5 dersi geçtim finansal ile maliyetten kaldım aralıkta ikinci sınava finansal ile maliyetten girdim finansaldan geçtim 3.sınava martta maliyetten girdim ve malum bekliyorum bi arkadaşın dediği gibi bırakın işi gücü yemek yemeyi hataya adapte olamıyor insan eğer geçersem Allah'ın izni ile tamamen bitecek bu çile ve ruhsatımı alacağım.bekleyen herkes inşallah muradına erer arkadaşlar.

Bu iş yine haftaya cumayı bulur.
Boşuna heyecanlanmayalım cumadan önce bu sonuçlar açıklanmaz.

pazartesi sabah 11 dan itibaren aramalar başlar akşam 5 de siteye yüklenir.

Gerçekten bahsettiğiniz gibi çok nazik bir beyefendi p.tesi açıklanacağını ifade etti... hepimiz adına hayırlı sonuçlar olabilecek gibi umuyorum...

hadi bakalım en son kesin bir cevap çıktı inşallah herkesin beklediği gibi olur sonuçlar.Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah

daha fazla kendimizi yıpratmayalım.bence açıklanmaz haftaya kaldı.evrak işleyemiyorum yaaaaa stresten

Ne olur sanki bugün açıklasalardı...
Güzel haberleri verselerdii..
Biz de güzel ve rahat bir haftasonu geçirseydik...

ciddi misiniz,geçen temmuzdan beri ilk kez bir sınav sonuç döneminde bu kadar açık ve net bir cevap aldığımızı düşünüyorum.inşallah süreç uzamaz ve pazartesi hepimiz için güzel haberler olur.
iyi günler ;)

eğer pzt ise sabahtan sonuçlar gelir odalara öğleden sonra aramakar başlar akşam 5 te internette açıklanır
yada salı internette açıklanır

salako gibi "neyse canım pazartesiye ne kaldıki" ;D ;D

arkadaşlar benim bildiğim aramalar cuma yada cumartesi oluyor , farklı günlerde arama hiç olmadı diye biliyorum, bilgisi olan varmı bu konuda?